לקים של essie

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לקים של essie
    דנה, גבעתיים
    22/01/2009

שלום, מישהי יודעת אולי איפה אני קונה את הלקים והמוצרים של essie? חזרתי לא מזמן אחרי 10 שנים באמריקה ואמרו לי ש-essie הגיע כבר לארץ... אני פותחת מכון עוד חודש וחייבת-חייבת ליצור קשר עם החברה בארץ... תודה מראש... דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקים של essie

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדנה

אילנה כסיף
    25/01/2009

צרי איתי קשר 054-3130447 דודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• essie בישראל

נטלי
    08/05/2009

דנה שלום,

אני קונה את כל המוצרים נהדרים של החברה ישירות מהנציגות שלהם בישראל. זה אמנם יקר יותר מאשר "להביא במזוודה" אבל יש להם מבחר עצום של גוונים ומוצרים, פוסטרים וחומרים פרסומיים נהדרים שמאוד חשובים לי (יש לי מון גדול ברמה"ש) ושירות מצויין. אני עובדת עם אחת מהסוכנות שלהם בשם מורן, אבל את יכולה להתקשר אליהם בטלפון 0544-780622 להשיאר הודעה ומייד יחזרו אלייך באדיבות לתיאום פגישה וכו'.

אגב, קניתי אצלהם גם כמה מכונות לייבוש מניקור ופדיקור - מעולות!!! אלו המכונות מארה"ב שעושות ייבוש מלא ופיניש ממש מצויין.

אני מאוד מאוד מרוצה. מהמוצרים, מהשירות שאני מקבלת ומהשורה התחתונה - המכירות הרבות, כמובן.

שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו