חומרים לבנייה.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• חומרים לבנייה.
    הודיה
    22/01/2009

היי, אני קונה את רוב החומרים שלי לבניית בביוטי קולג'. מעולם לא ניסיתי לקנות חומרים ממקום אחר- מפני שאין לי מושג איפה יש מחומרים איכותיים בסביבתי (ראשון לציון). משום מה- יש לי תחושה שהחומרים שאני קונה אינם טובים כאחרים... האם יש לכם המלצה מאיפה לקנות חומרים טובים ואיכותיים?? * לפעמים לאחר שבועיים הציפורן הבנויה נהיית צהובה. מדוע? האם זה בעיה בטכניקת העבודה? מחכה לתשובה... תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומרים לבנייה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש חומרים איכותים שאני ממליצה

עינב
    22/01/2009

אז שלחי לי איימל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי..

דליה
    23/01/2009

האמת שאני חדשה פה. סליחה על הבורות- איפה אני רואה את המייל שלך? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנות שלום

איילה עובד
    23/01/2009

ממליצה בחום על הסניף של נייל סטודיו בראשון לציון בהנהלת נטלי.צרו עמה קשר והיא תשמח להסביר לכם על מוצרים איכותציים לבנייה ואף להזמין אתכן להשתלמויות בסניף.039664163

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, בתור אחת שלמדה שם בעבר

*נטלי*
    18/02/2009

החומרים שלהם גרועים! אל תשתמשי בחומרים שלהם, יש הרבה מקומות אחרים מאוד מוכרים ועם חומרים הרבה יותר טובים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לחומרים באמת איכותיים(מנוסה )

נטלי
    18/02/2009

היי אני מבינה את שאלתך.רובנו עברנו כברת דרך עד אשר היגענו לחומרים הטובים והנוחים.....אני אישית יכולה להמליץ לך על חומרים שאני עובדת איתם ומרוצה מהתוצאות,ובעיקר לקוחותיי מרוצות. אישית אני עובדת עם אקריל וג'ל של nci .יש עוד טובים אך טוב לי במה שאני עובדת. שיהיה לך בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו