דחוף

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• דחוף
    בחורה
    22/01/2009

שלום אני בת 18. אני רוצה לגדל ציפורניים ואני לא מצליחה. אני מכרסמת אותם האם יש איזשהו פטנט למרוח משהו על הציפורניים כדי שאני לא אכניס אותם לפה? או משהו כזה? תעזרו לי בבקשה אני רוצה ציפורניים טבעיות ולא בנייה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכוססת

אילנה כסיף
    25/01/2009

חמודה את מבקשת חומר שיקשור לך את הידים כך שלא יגועו לפה- ואין דבר כזה - אולי בעתיד ימציאו.... אבל אם את באמת רוצה להגמל מהכסיסה אני יכולה לספר לך איך הבת שלי שהיא צעירה ממך בכמה שנים הפסיקה. אז ככה. הבאתי הביתה מחזק ציפורניים שנקרא NAIL ENVY - הבאתי אותו כי בדיוק קיבלנו אותו לארץ ורציתי לראות איך הוא עובד. נתתי לביתי והיא שמה. בגלל הברק והצורה שהציפורניים קיבלו פתאום היא פשוט לא הכניסה לפה כי היה חבל לה לקלקל. וככה לאט לאט היא יצאה מההרגל הזה - שימרי על ציפורניים מטופחות מרוחות בלק אופנתי ואת לבד תראי שחבל לקלקל וכך תפסיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרה

שני
    19/06/2009

מרה זה שם של לק שהטעם שלו מר והלק עצמו הוא יותר נוזלי מכול לק אחר הוא ממש כמו מים והוא גם שקוף רק שהטעם שלו מאאאווווודד מר ונישאר לאיזה יום יומיים ואת יכולה לימרוח את זה כול יום ואז אם תרצי ליכסוס פיתאום יהיה לך טעם מר ואת לא תוכליי.....חחח זה דוחהה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו