ציפורן חלקה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורן חלקה
    אתי
    26/07/2007

אחרי מריחת האקריל הגיע קטע אני משיפת את החומר עם היהלום כמו שלימדו אותי מקביל כזה על הציפורן לא תמיד יוצא לי משטח חלק על הציפורן. אני מתבוננת מלמטה כלומר המקטע של הפרנש אני רואה ששטח הציפורן לא ממש אחיד . כלומר חלק
    האם יש לך איזה טיפ בשבילי חן חן ערב נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חלקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאתי- שיוף נכון של ציפורן מלאכותית

אילנה כסיף
    27/07/2007

שיוף ציפורן מלאכותית מתחיל בשיוף במשייף גס באזור הקוטיקולה (קפל העור סביב הציפורן). אחר כך עוברים לקצה החופשי - (החלק של הפרנצ') משייפים אותו למראה אחיד כך שכשאת מסתכלת על הציפורן דרך הקצה החופשי הקשת נראית אחידה. לאחר מכן משייפים את הקשת העליונה ושוב מתבוננים בציפורן מכל הכיוונים כדי להסיר פגמים וחוסר אחידות.
    לאחר מכן עוברים לשלב העיצובים. עיצוב הציפורן מתבצע בעזרת פצירה.
    ראשית יש לשייף את הקירות של הציפורן עם הצד העדין של הפצירה. עליך לזכור שהחומר עדיין לא סיים להתפלמר (להתגבש) ובקירות יש מעט חומר ולא נרצה ליצור פיצוצים. את הקירות יש לשייף ישר כשאת מחברת את קצה הציפורן עם נקודת הלחץ ועם קצה הקוטיקולה - קו ישר. לאחר מכן מנקים שוב את אזור הקוטיקולה מחומר שאולי נשאר ושוב עוברים על הקשתות ומאחדים את מראה הציפורן לציפורן מושלמת. לבסוף משייפים את הקצה החופשי- לצורה עגולה/מרובעת או כל צורה אחרת .
    עלייך לזכור שהנחת חומר מדויקת ונכונה תקל עליך את שלב השיוף.
    לאחר שיוף הציפורן יש להחליק בעזרת בלוק אפר/כתום/סגול
    ואח"כ להבריק בעזרת פצירת הברקה קודם צד ירוק אח"כ צד לבן.
    במקום שני השלבים האחרונים אפשר למרוח סילר אינטנס סיל או אולטרא בונד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבשושיות

אילנית
    29/07/2007

אילנה שלום,
    אני אוהבת מאוד לעשות בנייה, אך לאחרונה שעשיתי נוצרו לי גבשושיות על הצפורניים - או שהציפורן שלי נעשתה גלית??? עברה שנה וחצי מאז עשיתי הבנייה ואני עודני חוששת... האם הדבר קשור למבנה הציפורן שלי? אשמח לתשובה , אילנית.
    ועוד שאלונת : מדוע יש פטרת בציפורן? בזמן הבנייה??? תודה , אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן גבשושית ופטרת הציפורנים

אילנה כסיף
    29/07/2007

אילנית היקרה,
    ראשית תודה על פנייתך. פטריות ציפורניים אינן קשורות לבנית ציפורניים אלא לסניטציה. הידבקות בפטריות היא ככל הנראה נטיה גניטית - יש מי שנדבק ביתר קלות ויש מי שלא. וכמובן מעל לכל - סניטציה. עיקור הכלים שבהם משתמשים בין לקוחה ללקוחה במכון הטיפולים ותנאים נאותים של ניקיון ושמירה על היגינה ישמרו עליך שלא תידבקי בפטרת במכון הטיפולים.
    לשאלת, בדרך כלל בציפורניים מלאכותיות, כאשר העבודה לא נעשתה במדיוק, תתכן התרוממות או הנתקות של חומר הבניה מהציפורן הטבעית באזורים שונים של הציפורן, לרוב בצדדים או באיזור קפל העור שסביב הציפורן. זהו מקום שמים נכנסים ולא יוצאים ממנו וכך נוצרת ירוקת.
    ירוקת עשויה להתפתח לפטריה אם היא הוזנחה ולא טופלה בזמן וכראוי. אך לרוב זה לא קורה.
    לגבי ציפורן גלית -
    יתכנו מספר סיבות לציפורן כזו.:
    1) אם הציפורן עברה טראומה והיא מתחדשת
    2) לפי נטורופטית שעובדת איתי יש לך עודף סידן.
    3) אני חושבת שוב, שזה גנטי. תנסי לבדוק אם למישהו במשפחתך יש כאלה ציפורניים.
    4) יתכן שהציפורן עברה טראומה בשרש הציפורן ולכן היא צומחת גלית.
    כדי שאוכל לדייק עלי, כמובן, לראות את הציפורניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו