מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לסימונה מקרה דומה קרה ליליאת .ב.29/07/2007
הי סימונה מה שלומך?
נגעו לליבי מילותייך המדהימות שכתבת לבחורה בשם "אני". איכשהו מתוך המילים שלך אליה התאהבתי בך ורציתי מאד לספר לך שקרה לי מקרה דומה .
גם אני נרשמתי לקורס בניית ציפורניים והמורה שלימדה אותי היתה עסוקה בשלה ולא בשיעור.
לא אשכח לעולם את המילים שלה - היא אמרה לי - תקשיבי - ממך לא תצא שום בונה ציפורניים , את פשוט לא מתאימה למקצוע הזה , זה לא בשבילך, כדאי שתחפשי מקצוע אחר.
נפגעתי עד עמקי נשמתי, אני כל כך אוהבת את המקצוע הזה והנה אחת כזו מורידה לי את כל הרוח מהמפרשים אומרת לי כמה אני גרועה ופשו בהינף יד בלי לחשוב פעמיים - ריסקה אותי לקרשים.
אני האמת חושבת שאני לא כל כך גרועה כמו שהיא עשתה אותי, אני חושבת שהיא לא היתה שם מספיק כדי לראות בכלל אם אני מתאימה או לא,
אחרי שקראתי את מילותייך החמות רציתי לדעת האם את בתור מורה היית נוהגת כמוה? האם היית מעיפה תלמידה בבושת פנים ואומרת לה לחפש מקצוע אחר??
מה לדעתך עליי לעשות? סימונה - בבקשה, דעתך מאד חשובה לי אשמח לשמוע מה תגידי.
מצפה לתשובה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקיד המורה המקצועי
אילנה כסיף30/07/2007לפי תפישת עולמי, מורה טוב תפקידו למנף את יכולות התלמיד ולהוביל אותו בדרך הכי טובה ובטוחה להצלחה. נכון, אלה מילים גדולות. אבל, כשפורטים אותן למעשים זה מתבטא בדברים מאד פשוטים. תחילה הוראה נכונה ויסודית של חומר הלימוד בצורה פשוטה וברורה והכי חשוב הגיונית לתלמיד- זה הוא שצריך להבין את החומר! דבר שני ליוי מקצועי מתבטא בחיזוק הצדדים החיובים של התלמיד. תלמידות מתקשות בהתחלה ומתרגשות ותפקיד המורה להדריך ולחזק את הביטחון העצמי . נכון, הפעם עשית את העבודה בשלוש שעות אבל ככל שתתאמני (ויש לומר במה לתת את הדגש- ) הנחת החומר תהיה מדיויקת יותר (להנחות במדויק איפה התלמיד שגה) השיופים יהיו קלים יותר ואז הכל ילך יותר קל . בשום אופן אין לומר לתלמיד מילים אשר יורידו את הבטחון העצמי שלו.
אני רוצה לתת לך טיפ. קחי פיסת נייר וכתבי עליה תשובות לשאלות הבאות: מאיזה סיבות בחרת במקצוע הזה? איזה יכולות יש לך שתואמות את דרישות המקצוע? (אני מציירת יפה, אני אסטטית וכו'). אר הפתק הקטן שימי בארנק. בכל פעם שתרגישי שמישהו או משהו מוציא לך את הרוח מהמפרשים תעייני בפתק וחיזרי להיות אופטימית.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)