מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בציפורנים אחרי בניהירדן30/07/2007
שלום רב
הייתי עם בניה במשך שנה
ליפני מספר ימים גיליתי ששתים מציפורני שינו גוון הורדתי ולתדהמתי גיליתי פטריה קיבלתי מן הרופאה אגיספור והורדתי מיד את כולם שתי שאלות 1 מה עוד עלי לעשות מעולם לא היתה לי פטריה או כל בעיה אחרת בציפורני 2איזה מחזק הכי מומלץ לחיזוק הציפורנים או כול מוצר אחר שיכול לעזור לשיקום ולטיפוח ושמירה על ציפורני אודה מראש ירדן מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום ציפורניים לאחר טראומה
אילנה כסיף30/07/2007טיפול בפטריה מתחיל בביקור אצל רופא עור. רופא הוא האדם המוסמך לקבוע באיזו פטריה מדובר ואיזה טיפול יהיה הכי יעיל. מכיוון שכבר ביקרת אצלו וקיבלת טיפול עליך רק להתמיד בו. אני יכולה להצליץ לך לשים על הציפורניים הבריאות מעט שמן עץ התה כדי למנוע הדבקה שלהן בפטריה.
כדי לשקם את הציפורניים לאחר הסרת הבניה (וגם לאחר סיום הטיפול שהרופא נתן לטיפול בפטרת) אני מאד ממיצה על שיקום הציפורן של חברת OPI המוצר נקרא NAIL RECOVERY (נייל ריקברי). מדובר בטיפות שמטפטפים על קפל העור מסביב לציפורן. הוא יעיל יותר מכל מחזק ציפורניים ותוצאות מובטחות (מנסיון) לאחר פרק זמן קצר של שבועיים עד שלושה. המוצר הזה הציל רבים וטובים מפגמים בציפורניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק ציפורניים
סיגל01/08/2007אני מאוד ממליצה על מחזק ציפורניים של חברת "ברברה וולף",הוא עושה פשוט "ניסים ונפלאות" , אני התנסתי בו בעצמי ועוד כמה חברות ויש לנו היום ציפורניים משגעות , ארוכות ובמיחד חזקות.בהצלחה!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כמה זמן צריך למרוח
נועה23/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזק ציפורניים
אילנה כסיף01/08/2007סיגל היקרה , קודם כל אני שמחה שקיבלת תוצאות טובות. הבעיה עם מחזק ציפורניים בצורת לק היא שבמקרה הטוב הוא מתקלף מקצה הציפורן ובמקרה הרע הוא יוצר עם השימוש ואז נשברים...
היתרון בNAIL RECOVERY הוא שהוא בצורת טיפות אין משיכה של חומר על הציפורן וההזנה והחיזוק הן מתוך שורש הציפורן!!! אין קילופים אין השתעבדות ויש תוצאות מעולות!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה
סיגל02/08/2007שמחתי לקבל את תגובתך אבל,אני בכל זאת ממליצה עליו בחום,כי שוב יש לי ולחברותיי היום ציפורניים משגעות וחזקות בזכות המחזק הזה,המון תודה בכל זאת ובהצלחה בפורום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)