בעיה בציפורנים אחרי בניה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בעיה בציפורנים אחרי בניה
    ירדן
    30/07/2007

שלום רב
    הייתי עם בניה במשך שנה
    ליפני מספר ימים גיליתי ששתים מציפורני שינו גוון הורדתי ולתדהמתי גיליתי פטריה קיבלתי מן הרופאה אגיספור והורדתי מיד את כולם שתי שאלות 1 מה עוד עלי לעשות מעולם לא היתה לי פטריה או כל בעיה אחרת בציפורני 2איזה מחזק הכי מומלץ לחיזוק הציפורנים או כול מוצר אחר שיכול לעזור לשיקום ולטיפוח ושמירה על ציפורני אודה מראש ירדן מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בציפורנים אחרי בניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום ציפורניים לאחר טראומה

אילנה כסיף
    30/07/2007

טיפול בפטריה מתחיל בביקור אצל רופא עור. רופא הוא האדם המוסמך לקבוע באיזו פטריה מדובר ואיזה טיפול יהיה הכי יעיל. מכיוון שכבר ביקרת אצלו וקיבלת טיפול עליך רק להתמיד בו. אני יכולה להצליץ לך לשים על הציפורניים הבריאות מעט שמן עץ התה כדי למנוע הדבקה שלהן בפטריה.
    כדי לשקם את הציפורניים לאחר הסרת הבניה (וגם לאחר סיום הטיפול שהרופא נתן לטיפול בפטרת) אני מאד ממיצה על שיקום הציפורן של חברת OPI המוצר נקרא NAIL RECOVERY (נייל ריקברי). מדובר בטיפות שמטפטפים על קפל העור מסביב לציפורן. הוא יעיל יותר מכל מחזק ציפורניים ותוצאות מובטחות (מנסיון) לאחר פרק זמן קצר של שבועיים עד שלושה. המוצר הזה הציל רבים וטובים מפגמים בציפורניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק ציפורניים

סיגל
    01/08/2007

אני מאוד ממליצה על מחזק ציפורניים של חברת "ברברה וולף",הוא עושה פשוט "ניסים ונפלאות" , אני התנסתי בו בעצמי ועוד כמה חברות ויש לנו היום ציפורניים משגעות , ארוכות ובמיחד חזקות.בהצלחה!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כמה זמן צריך למרוח

נועה
    23/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק ציפורניים

אילנה כסיף
    01/08/2007

סיגל היקרה , קודם כל אני שמחה שקיבלת תוצאות טובות. הבעיה עם מחזק ציפורניים בצורת לק היא שבמקרה הטוב הוא מתקלף מקצה הציפורן ובמקרה הרע הוא יוצר עם השימוש ואז נשברים...
    היתרון בNAIL RECOVERY הוא שהוא בצורת טיפות אין משיכה של חומר על הציפורן וההזנה והחיזוק הן מתוך שורש הציפורן!!! אין קילופים אין השתעבדות ויש תוצאות מעולות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

סיגל
    02/08/2007

שמחתי לקבל את תגובתך אבל,אני בכל זאת ממליצה עליו בחום,כי שוב יש לי ולחברותיי היום ציפורניים משגעות וחזקות בזכות המחזק הזה,המון תודה בכל זאת ובהצלחה בפורום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו