ציפורן גלית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורן גלית
    אילנית
    31/07/2007

אילנה, ראשית תודה רבה שענית לשאלתי.
    ברצוני לעדכנך , כי הציפורן כבר אינה גלית, היא חזרה להיות חלקה. לכן אני חושבת על בנייה מחודשת. כמובן , עם עוד קצת חששות.
    וחזרה לבנייה, האם שבועיים זה זמן למילוי או כל אחת לציפורנה? כי יש לי שתי חברות האחת צריכה מילוי כל שבועיים , ויש לה מעין התרוממות האקריל בצידי הציפורן מעין יובש ? זה בסדר? והשנייה יכולה לעשות מילוי אחת לשלושה שבועות. ולה אין מה שתארתי.אין לה התרוממות של האקריל או מעיין יובש.
    אודה לתשובתך, בברכת ערב טוב, אילנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן גלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל כמה זמן צריך לבוא למילוי.

אילנה כסיף
    31/07/2007

אילנית היקרה. ציפורניים צומחות באופן שונה אפילו ביד אחת. ציפורן באמה גדלה מהר יותר מציפורן הזרת. ציפורניים צומחות מהר יותר בקיץ מאשר בחורף - זה סתם חומר למחשבה...
    אני עושה עם הלקוחות שלי מעין הסכם שבשבועיים הראשונים לאחר הבניה הן מקבלות ביטוח- זה אומר שהתחזוקה בשבועיים הראשונים היא שרות והיא יכולה לנצל אותו כראות עיניה ולפי הצורך (כמובן בתאום מראש). כך שבכל מקרה המילוי הראשון יהיה כעבור שבועיים ואז מחליטים ביחד מה הכי נכון עבור אותה לקוחה לפי קצב צמיחת הציפורניים שלה ולפי רמת הנזק שנגרם לציפורניים. יש נשים פעילות יותר ופעילות פחות - מי שעושה תאי-בוקסינג תזדקק למילוי לעיתים תכופות יותר ממי שעושה סקי מים, למשל.
    כך, שאל תחששי, תלכי למישי שעובדת יפה ונכון ועשי לך תכשיטים מהציפורניים. ובכיף!
    לגבי היובש או ההתרוממות - התרוממות של ציפורן בנויה באיזור קפל העור יכולה להגרם מכמה סיבות - מאורך לא נכון של ציפורן, מהנחת חומר בצורה לא נכונה או מזה שעבר זמן רב בין מילוי למילוי אין סיבה אחת - צריך לראות תשלחי לי תמונה ואני אוכל להתיחס ספציפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו