התרוממות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התרוממות
    דניאל
    18/02/2009

שלום לכולם אני חדשה בעסק אז בטח השאלה הזו כבר הרבה מאחורייכם אבל בכול זאת, עשיתי את הקורס שלי בנייל סטודיו והעבודה שלי ממש יפה אבל ההתרוממויות משגעות אותי. הלקוחה יוצאת מרוצה עד השמיים אבל אחרי מס' ימים מופיע לה לבן מסביב לציפורן- לא בכל הציפורניים. השאלה שלי האים אני צריכה לדאוג לסגור את הציפורן עם שיוף טוב יותר(אני עובדת גם עם מכונה וגם עם פצירה), חומרים אני לוקחת רק מנייל סטודיו ועוד שאלה :יש לי לקוחה שהציפורניים מתקלפות לה כמו קליפה של שום המדירכה המליצה לי לעשות לה את השיטה המשולבת - אבל במילוי מה עושים? הודה לך אם תעני לי כי אני כבר חולמת על זה בלילה וזה אוף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרוממות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שאני עובדת בשיטת אקריל

דניאל
    18/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרוממויות

אילנה כסיף
    18/02/2009

דניאל חמודה,
    מאד נגעה ללבי המצוקה שלך. לידיעתך, יש בונות ציפורניים ותיקות שמתמודדות עם בעיות התרוממות ולא תמיד זה באשמתן. אם את עדיין חדשה בתחום הציפורניים הקפידי מאד לא להגיע עם חומר הבניה לעור או מעליו. השאירי רווח של מילימטר אחד בין החומר הבנוי לעור מסביב לציפורן. אל תחששי ! אנחנו הרי דוחפות את העור לפני הבניה והוא יחזור וימלא את הרווח הזה בסוף הבניה.
    מאד חשוב לא לדחוף את החומר לכיוון הקוטיקולה עם המכחול אלא להדק אותו בתנועת מכחול כשהקצה של המכחול מגיע עד לאזור הקוטיקולה ולא נוגע בה.
    יתכן גם שאינך מכינה נכון את הציפורן לפני הבניה. חשוב לדחוף את העור ולהסיר את הקרום שעל הציפורן לחספס את הציפורן ולשים אקולייזר.
    לשלאלת לגבי מילוי בשיטה המשולבת - בדיוק כמו בבניה: הגיעי לגובה אפס שימי אקולייזר עשי טבילה אחת והוסיפי את הכדור של המילוי.
    אני מאחל לך חלומות נעימים : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מדהימה-תודה רבה!

דניאל
    20/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו