שיקום ציפורניים לאחר בנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שיקום ציפורניים לאחר בנייה
    michal.men
    14/03/2009

שלום לאחר מספר חודשים החלטתי להסיר את הצפרניים הבנויות. כתוצאה מכך אני ממש סובלת ממספר תופעות. הצפורניים שלי, שגם לפני הבנייה היו חלשות מאוד, ממש כמו נייר. כל פיסת צפורן שגדלה לי מתקפלת ואף מכל מכה או שפשפוף קטן נחתכת וגורמת לי לחתכים וכאבים. יש לי על חלק מהצפורניים מעין שארית של הצפורניים שהיו מודבקות כי אי אפשר היה להוריד אותם מכיוון שהצפורניים שלי היו כל כך דקות והיו לי פיצוצים בחלק מהציפורניים ואי אפשר היה להוריד את הצפורן הבנוייה כי זה ממש נתפס על הצפורן שלי. יש לי צפורן אחת שממש נחתכה לי בערך באמצע ועכשיו זה נראה ממש רע.אשמח לשמוע המלצה טובה כדי שאוכל לשקם את הציפורניים שלי. כרגע הם גם נראות רע וגם מאוד כואבות לי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום ציפורניים לאחר בניה

אילנה כסיף
    15/03/2009

שלום מיכל, בדיוק עניתי על השאלה שלך למשתתפת הפורום הקודמת ותוכלי לקרוא בפרוט את התשובה שם. בכל אופן אם מצב הציפורניים שלך כה חמור הייתי ממליצה לך להתחיל בציפוי על הציפורן הטבעית של ג'ל המסה אשר ניתן להסיר ללא שיוף כעבור שבועיים שלושה. הציפוי ייצור ציפורן נאה למראה וימנע את הכאבים והקילוף. כאשר הכאב יעלם והמראה של הציפורניים יוטב תוכלי לעבור לשימוש במחזק ציפורניים כדי לשקם את הציפורניים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו