תחליף לבניית ציפרניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תחליף לבניית ציפרניים
    אפרת
    14/03/2009

אני עושה בנייה כבר כמה חודשים ודי נמאס לי כל 3 שבועות לעשות מילוי ולשבת כשעה וחצי שעתיים בשביל זה. הבעיה היא שהציפורניים הטבעיות שלי מאוד חלשות וגם שהייתי שמה מחזק ציפורניים זה לא היה עוזר והן היו נשברות. רציתי ללדעת האם יש דרך או תחליף לבנייה. אולי יש איזה חומר למרוח על הציפורניים הטבעיות שיכול להקשות אותן ? והאם אני יכולה לעשות את זה בבית? אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף לבניית ציפרניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף בניה

אילנה כסיף
    15/03/2009

אפרת שלום,
    מי שרוצה להיות יפה כל הזמן צריכה להשקיע... את יכולה להיות יפה ומטופחת גם בלי ציפורניים מלאכותיות אבל זה יאלץ אותך לבקר במכון אחת לשבוע עד 10 ימים לצורך טיפול מניקור ובנוסף שימוש קבוע במחזק ציפורניים. מכיוון שכבר ניסית, לדברייך, מחזקי ציפורניים שלא עזרו ואת רוצה להסיר את הבניה נסי בפעם הבאה את מחזק הציפורניים של OPI. הוא נקרא נייל אנבי (NAIL ENVY) הוא הוכיח את עצמו גם במקרים קשים של ציפורניים חלשות.
    מה שלא תחליטי לעשות ישיה לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו