אני צריכה עזרה בבקשה בקשר למכונת שי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה בבקשה בקשר למכונת שי
    נורי
    06/08/2007

שלומלום!

אני בחורה שאוטוטו מסיימת קורס בניית ציפורניים ואני דיי חדשה בעסק ולא רוצה להסתמך רק על דעה של בנאדם אחד או שניים הייתי שמחה אילו יכולת להמליץ לי על מכונת שיוף טובה עבור מתחילות שלא יקרה מידי ולא זולה מידי
    ואם תוכלי לייעץ לי לגבי המכונה סטרונג 207 בי - עד כמה היא טובה ?

אשמח לשמוע ממך בהקדם ותודה
    אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת שיוף

אילנה כסיף
    07/08/2007

אלינור יקירה,
    כשקונים מכונת שיוף צריך לקחת בחשבון מספר פרמטרים: חוזק המנוע, משקל הידית, מי נותן אחריות, מי נותן שרות ולכמה זמן וכמובן, מחיר.
    *חוזק המנוע מתבטא במספר סיבובים לדקה (ס"ד).
    *משקל הידית הוא חשוב ביותר שכן כאשר משתמשים בידית כבדה היד בסוף יום עבודה "נושרת"
    מהכתף.
    *אחריות ונותני שירות - מי עומד מאחוריך כשאת ציריכה לתקן אותה ובאיזה עלויות
    *מחירי מכונות סבירות נע מ -1500 ש"ח ומעלה.
    אני באפן אישי ממליצה מאד על הסטרונג פלטיניום (307) הידית שלה קלה יחסית, יש לה 35,000 ס"ד יש עליה אחריות לשנה של נייל סטודיו (כמובן אם קנית בנייל סטוידו) והיא עולה רקל 100 ש"ח יותר מהסטרונג 207B שעליה שאלת -שהידית שלה יותר כבדה והמנוע שלה חלש יותר (22,000 ס"ד)
    אם יש לך תקציב יותר גדול מעט אני רוצה להמליץ לך על הקופה 3000 שהידית שלה היא הקלה בתעשיה היא מכונה אמריקאית יש להמנוע חזק (30,000 ס"ד) ואחריות של שנתיים והיא מגיעה עם 3 ראשים מקוריים של חברת KUPA (אגב, היא במבצע החודש 2290 ש"ח במקום 3250 ש"ח)
    במידה ויש לך עדיין שאלות אשמח שתכתבי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף מכונות שיוף

ג'ודי
    02/03/2010

סיימתי עכשיו קורס בניה ודיי התרגלתי להשתמש במכונת הקופה.
    שכמו שכולן יודעות יש לה את הידית הכי קלה ונוחה שיש.....
    הייתי מעוניינת לרכוש אותה אבל היא לא בידיוק הכי זולה ....
    אני יכולה להשיג מכונת טורנדו או מרתון בחצי מחיר הבעיה שאני לא יכולה לבדוק אותן ליפני שאני קונה.
    השאלה מה משקל הידית שלהן יחסית לקופה ..הן נוחות??חזקות?? אמינות??.לא ראיתי את המכונות האלה אף פעם ואין לי מושג אם זה ישפיע על העבודה שלי.
    יש לי ידיים דיי קטנות ...משקל הידית של הטורנדו והמרתון הוא 170 גרם.זה מה שהצלחתי למצוא באינטרנט אבל את משקל ידית הקופה אני לא מוצאת ...אם מישהי יכולה לעזור ...אז תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו