רוצה לבנות ולטפח

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• רוצה לבנות ולטפח
    גילי
    07/08/2007

שלום, אני לא כל כך משקיעה בציפורניים שלי בדרך כלל, והחלטתי שהגיע הזמן, ללא ספק. מה עשוים עכשיו - איך מתחילים?אני מחפשת טיפים קלים להתחלה.....

תודה, גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לבנות ולטפח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילים במניקור!

אילנה כסיף
    07/08/2007

כפות ידיים וציפורניים מטופחות הן לא איבר מולד אלא איבר הדורש טיפוח ותחזוקה שוטפת בבית ובמכון המקצועי.
    גם האישיות שלנו וההרגלים שלנו משתקפים בכף היד והרגל. הידיים והרגלים הם איברים החשופים ביותר לנזקי הסביבה- הם בפעולה כל הזמן. הידיים חשופות לשמש, לחמרי ניקוי לזיהום האוויר ולעבודות המגוונות שאנו עושים.
    התבוננות בכף היד או הרגל מסגירה את הגיל שלנו מהר יותר ומדויק יותר מהתבוננות בפנים או במראה הגוף.
    מעבר לאסטטיקה של היד והרגל, עלינו לזכור כי מחוץ לשימוש הידיים והרגלים לקשר עם הסביבה שלנו, קצות הגוף שלנו הן סוף הגוף - הם משקפים את מצב הבריאות של גוף. ברפלקסולוגיה בכף היד והרגל אנו לוחצים על איברים פנימיים בתוך הגוף ופותחים את המרידיאנים כדי ליצור איזון ובריאות בגוף כולו.
    הנה כמה טיפים:
    1)חשוב לנקות את הציפורנים מדי יום מתחת למים זורמים עם סבון ומברשת קטנה כדי לנקות לכלוך שהצטבר מתחת לקצה החופשי. בשום אופן אין לחטט מתחת לציפורן עם מכשירים משום שהדבר עשוי להפריד את לוחית הציפורן ממיטת הציפורן וליצור זיהומים.
    2) יש לשים על הקוטיקולה (קפל העור מסביב לציפורן) שמן הזנה איכותי כדי לרכך ולמנוע היוצרות סדקים ויובש.
    3)למי שיש ציפורנים טבעיות - אורך הציפורנים צריך לעבור מעט את קצה כרית האצבע כך שלא יפריעו לסגור אגרוף.
    4)אורך וצורת כל הציפורניים צריכים להיות אחידים.
    5)גם לגברים וגם לנשים מומלץ להשתמש במחזקי ציפורנים (לגברים בגימור מט) כדי לטפח ולשמור על ציפורנים בריאות.

מצאי לך מכון טיפולים מפנק באיזור מגורייך ולכי לכייף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו