התרוממות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• התרוממות
    מזל
    09/08/2007

לסימונה

יש לי שאלה אליך אני לומדת בביוטי קול'ג בניית ציפורניים בניתי ליותר מ-10 בנות ציפורניים לא היתה לי שום בעיה , לפני שבוע וחצי עשיתי מילוי לחברה שבניתי לה בשיטת אקריל והמילוי בטבילה אבל אחרי שבוע וחצי היתה לה התרוממות במס' רב של אצבעות רק מצד אחד המורה שלי אמרה לי שהפיניש שלי לא היה מספיק טוב , שאלתי היא לא שיפטי טוב עים ראש זהב היתי צריכה להחדיר אותו יותר לעומק או משהוא אחר בבקשה עזרי לי תודה מזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרוממות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינשים של בניה

אילנה כסיף
    10/08/2007

מזל שלום.
    יש הבדל עצום כשתלמידה עובדת עם מורה בכיתה והמורה מכוונת אותה וכשתלמידה עובדת לבד בבית. אם עבדת בבית וללקוחה היו התרוממויות יתכן שיש בעיה במספר דברים :
    1) הכנת הציפורן הטבעית - הסרת כל עודפי העור ושיוף קל של הציפורן
    2) שימוש באקולייזר או בונד אקס לייבוש הציפורן ולאיזון רמת החומציות כדי להגן עליה בהמשך הטיפול וכדי למנוע עליה והצפה של נוזלים
    3) שימוש בפריימר או אולטרא בונד או בונדקס כדי ליצור איחוד בין הציפורן הטבעית לחומר הבניה
    4)* הנחת חומר מדויקת - לא לגעת בעור
    *ליצור מבנה שהוא ישר בחלקו העליון ומקומר בחלקו התחתון
    *הערה: שימי לב שאורך תוספת האורך לא יהיה ארוך משליש מסה"כ אורך הציפורן (יחס של ציפורן שבנויה נכון הוא : מיטת הציפורן 2/3 +1/3 קצה חופשי).
    *שימי לב שאין עובי בקצה החופשי - כי אז החומר כבד והוא יוצר התרוממותבגלל המשקל שלו.
    5)שיופים - נועדו רק לעצב את הבניה
    6) שימי לב שאת עובדת עם אבקה ונוזל של אותו יצרן כי לא הכל עשוי מאותו חומר....
    והכי חשוב, לא להתיאש !!! להמשיך לתרגל כי רק ככה מצליחים.
    שבת שלום
    אילנה כסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו