לסימונה שויקי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לסימונה שויקי
    מעיין
    12/08/2007

את מלמדת בניית ציפורניים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לסימונה שויקי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני יודעת שסימונה מלמדת בניה בחיפה

ליאת .ב.
    14/08/2007

או משהו כזה, וכשאני חושבת על זה עכשיו לא שמענו ממנה כבר מלא זמן, גם אני מחכה לתשובה שלה כבר שבועיים וזה די מבאס, אבל חברה אמרה לי שאפשר להשיג אותה בפורום באתר של נילסטודיו אז אני אלך לבדוק שם. אני מציעה לך גם ללכת לבדוק בפורום השני.
    ממני ליאת
    נ.ב. אילנה האם זה נכון שיש דיסק עם קישוטים שסימונה מסבירה ? אם כן איפה אפשר לקנות אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכולן

ניצן
    14/08/2007

היי לכולן
    סימונה מלמדת בטירת הכרמל
    למי שמעוניינת לדעת.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה

אילנה כסיף
    15/08/2007

סימונה מלמדת בסניף טירת הכרמל . היא מנהלת את פורום נייל סטודיו ואתן מוזמנות להכנס ולהתרשם ולדבר איתה . כתובת האתר בלינק המצורף [a href=http://http://www.nailstudio.co.il/?CategoryID=169 id=link]כאן [/a].
    לגבי הדיסק, יש דיסק חדש של סימונה שהוא מדהים!!!!!!!!! ונהדר למי שרוצה ללמוד טכניקות עבודה בקישוטים. סימונה מדגימה ואפשר ממש לעבוד יחד איתה ולשכלל ביצועים . הדיסק לא יקר והוא ממש ממש עוזר. ניתן להשיג אותו בכל סניפי רשת נייל סטודיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו