תודה אילנה שענית לי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• תודה אילנה שענית לי
    מזל
    13/08/2007

אילנה הבעיה היתה שאותה בחורה שהיתה אצלי היא שייפה את 2 הציפורניים לפני שהגיעה אלי ואני עשיתי לה מילוי בבית המורה שלי ידעה מזה שיש בעיה עים 2 ציפורניים כי אותה בחורה שייפה יותר מידי ואני פחדתי לשייף יותר מידי , בעית התרוממות היתה רק ב2 ציפורניים השאר היו בסדר. שאלתי היא האים למורה מותר לשקר כדי שאותה בחורה תהיה מודלסטית למישהיא אחרת.
    תודה מזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה אילנה שענית לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למזל

נרקיס
    13/08/2007

האם מותר למורה לשקר זו שאלה מוסרית. אני אמנם בוגרת בר אילן בפילוסופיה ... אבל אני חושבת שהתשובה ברורה לשתינו. בכל מקרה, לגבי שימוש בפריימר אל תחששי להשתמש! אם הציפורן הטבעית משוייפת שיוף יתר שימי פריימר פעמיים. תני לטיפה הראשונה להספג ושימי שוב. ציפורן משוייפת מדי היא לחה ולכן חשוב להשתמש באקולייזר כדי ליבבש אותה ופעמיים פריימר.
    בהצלחה.
    אילנה כסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא במחשב שלי לכן אני היום נרקיס

נרקיס
    13/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו