מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי אילנהדיאנה28/04/2009
מה שלומך? הרבה זמן לא שוחחנו כאן...
שמעתי לגבי שני חומרים חדשים,
חומר ראשון שהייתי מעוניינת לקבל לגביו אינפורמציה הוא "טופ קוד" , משהו כזה...
שהבנתי שהוא מחליף את הסילר. ואין צורך במנורה. האם יש דבר כזה?
חומר שני ששמעתי עליו הוא איזשהו חומר חדש שמיועד לציפורניים טבעיות בלבד, והוא על מנת שהלק לא ירד מהציפורן הטבעית. (לא ג'ל או ציפוי אקריל).
אני אשמח אם תוכלי לתת לי אינפורמציה לגבי החומרים, והיכן ניתן להשיגם.
בברכת יום טוב!
דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דיאנה מזמן לא קראתי ממך...ואני ש
אילנה כסיף28/04/2009חזרת אלינו!!!!!!!
על טופ קוד לא שמעתי אבל יש טופ טוק שזה משמר לק והתפקיד שלו הוא לרענן את הברק של הלק ושלמור על הלק מפני שחיקה. על הלקוחה למרוח אותו על הלק כדי לרענן אותו אחת לכמה ימים. הלק מזחיק זמן רב יותר על הציפורניים.
לגבי החומרים לציפוי הציפורן הטבעית : SOAK OFF GEL מבית IBD היוקרתי הגיעו לארץ ועושים חייל. הג'לים נועדו לציפוי הציפורניים הטבעיות כדי שגם לקוחות שיש להן ציפורניים יפות יוכלו להנות מקל שמחזיק 3 שבועות כמו בעלות הציפורניים המלאכותיות. היתרון של הג'ל הוא שהוא שומר על הציפורן הטבעית והלק נשאר במשך זמן רב. כאשר רוציםם להסיר את הציפוי אין כל נזק לציפורן הטבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דיאנה02/05/2009איפה אני יכולה להשיג את הג'ל הזה?
ולגבי הטופ קוט, השגתי את זה, והבנתי שזה יותר למריחה מעל צבעי המים/האקריל..
אני מנסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל המסה
אילנה כסיף03/05/2009הי מותק, את הג'לים את יכולה להשיג בנייל סטודיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה ג'ל כמו הג'ל הרגיל?
דיאנה03/05/2009או שזה ג'ל מיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)