היי אילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• היי אילנה
    דיאנה
    28/04/2009

מה שלומך? הרבה זמן לא שוחחנו כאן...

שמעתי לגבי שני חומרים חדשים,

חומר ראשון שהייתי מעוניינת לקבל לגביו אינפורמציה הוא "טופ קוד" , משהו כזה...
    שהבנתי שהוא מחליף את הסילר. ואין צורך במנורה. האם יש דבר כזה?

חומר שני ששמעתי עליו הוא איזשהו חומר חדש שמיועד לציפורניים טבעיות בלבד, והוא על מנת שהלק לא ירד מהציפורן הטבעית. (לא ג'ל או ציפוי אקריל).

אני אשמח אם תוכלי לתת לי אינפורמציה לגבי החומרים, והיכן ניתן להשיגם.

בברכת יום טוב!
    דיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי אילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי דיאנה מזמן לא קראתי ממך...ואני ש

אילנה כסיף
    28/04/2009

חזרת אלינו!!!!!!!
    על טופ קוד לא שמעתי אבל יש טופ טוק שזה משמר לק והתפקיד שלו הוא לרענן את הברק של הלק ושלמור על הלק מפני שחיקה. על הלקוחה למרוח אותו על הלק כדי לרענן אותו אחת לכמה ימים. הלק מזחיק זמן רב יותר על הציפורניים.
    לגבי החומרים לציפוי הציפורן הטבעית : SOAK OFF GEL מבית IBD היוקרתי הגיעו לארץ ועושים חייל. הג'לים נועדו לציפוי הציפורניים הטבעיות כדי שגם לקוחות שיש להן ציפורניים יפות יוכלו להנות מקל שמחזיק 3 שבועות כמו בעלות הציפורניים המלאכותיות. היתרון של הג'ל הוא שהוא שומר על הציפורן הטבעית והלק נשאר במשך זמן רב. כאשר רוציםם להסיר את הציפוי אין כל נזק לציפורן הטבעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דיאנה
    02/05/2009

איפה אני יכולה להשיג את הג'ל הזה?

ולגבי הטופ קוט, השגתי את זה, והבנתי שזה יותר למריחה מעל צבעי המים/האקריל..
    אני מנסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ל המסה

אילנה כסיף
    03/05/2009

הי מותק, את הג'לים את יכולה להשיג בנייל סטודיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה ג'ל כמו הג'ל הרגיל?

דיאנה
    03/05/2009

או שזה ג'ל מיוחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו