שאלה חשובה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    סיגל
    16/08/2007

יש לי ידיים דיי מטופחות,ואני מנסה מאוד לשמור אליהם מפני חומרים ,לובשת כפפות ,מורחת אותם כמה פעמים ביום בקרם ידיים אבל,יש לי מין עור קשה כזה שלפעמים מופיע מסביב לציפורן,ואני מנסה להוריד אותו ע"י צבט,אבל אני יודעת שיש קרמים ורציתי ממך המלצה לכך , המון תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוך עור מסביב לציפורן

אילנה כסיף
    19/08/2007

בשום אופן אסור לגזור את העור מסביב לציפורן! זו הסיבה שהוא מתעבה. יש לרכך אותו בעזרת מרכך עור ולשייף בעדינות בעזרת פצירה. כמובן כטיפול משלים ניתן להשתמש בשמן מסדרת אבופלקס AVOPLEX OIL שהוא סרום פעיל לעור קשה (הוא טוב אפילו לעור הקשה ברגלים). שימוש בסרום הזה יפחית משמעותית את כמות העור המעובה וירכך אותו .
    שבוע טוב, אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סיגל
    19/08/2007

היכן ניתן לקנות את הסרום הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרום אבופלקס

אילנה כסיף
    19/08/2007

ניתן להשיג בסניפי נייל סטודיו ואצל בונות ציפורנים/פדיקוריסטיות מומחיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו