עזרה דחוף......

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף......
    מיטל
    14/06/2009

1. האם אפשר לעשות מניקור עם המכונת שיוף? כלומר,האם ניתן לשייף את העור המיותר לאחר שריככתי אותו , במקום לגזור אותו?(אני נגעלת לגזור...)
    2. כשאני עושה בניה (או מילוי) קורה לי תופעה מוזרה : הבניה לא חלקה ( לא הכוונה לגבשושים) אלא נרא כאילו יש מתחת לבניה פירורים של האבקה, ממש נקודות כאלו.
    מקווה שהסברתי כמו שצריך כי קצת קשה מבלי לראות את הבעיה.
    תודה על העזרה.... :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיטל

אילנה כסיף
    15/06/2009

1. לא מומלץ להסיר את העור עם מכונה אם כי זה בהחלט אפשרי. עם ראש אבן ורוד. אבל לעולם זה לא יראה אותו דבר כמו עם הצבתית.חשוב להזהר לא שלייף את הציפורניים עם המכונה כדי לא לגרום להן לדיקוק.
    2.אם את בונה בטבילה זה מאד נפוץ משום שהגרגרים של האבקה מתיישבים על הדבק וזה מה שאת רואה כמו פרוירים.
    כדי לפתור את הבעיה את יכולה לנקוט במספר דרכים:
    1. כשאת בונה בשיטת הטבילה אל תבני אצבע מהתחלה עד הסוף אלא בשכבות. כלומר דבק טבילה בכל אצבע ביד ימין . נערי את שאריות האבקה ואז חיזרי על טבילה פעם נוספת. כך נשארת פחות אבקה שלא נדבקה לדבק ואז יחסית זה נראה יותר שקוף.
    2. סיימי את הבניה בליטוף של הציפורן הבנויה עם מכחול ונוזל אקריל. תהליך זה יפלמר את החומר וישאיר את הבניה חלקה וללא פרורים. ואז שייפי וסגרי בסילר.
    בהצלחה,
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את גדולה ! עזרת לי מאוד ! תודה!

מיטל
    15/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו