מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת בונת ציפורניים טובה ברחובותקרן28/06/2009
שלום לכולם.
אני מחפשת בונת ציפורניים טובה ברחובות .
אשמח לתגובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלצת מאד מאד "שרוני" 054-5808677
מורן29/06/2009נמצאת במספרה ליד התחנה המרכזית החדשה אין בעיות חנייה אווירה חמה ונעימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח משחק מכור של שלושה אחיות
עינת14/09/2009שתים מפרסמות את השלישית ...ממש מתוחכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן מרחובות מעולה!!!!!!!
חסויה05/07/2009היי
אני ממליצה לך בחום את מורן בניטח היא בונת ציפורניים לדעתי הכי טובה ברחובות!!!!
ונקיה מאוד היא גם מקצועית... אגב היא מורה ברשת נייל סטודיו בנתניה שזה אמור לומר המון.......
הטלפון שלה- 054-7667480 בהצלחה!!!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצלה
חסויה06/07/2009אני רוצה להגיד משהו אבל שחס וחלילה לא יפגע בפרנסה של אף אחת..
שמעתי כ"כ הרבה על המורן הזו והתקשרתי ועד שהיא נתנה לי תור לקח הרבה זמן כי היא מאוד עמוסה, חיכיתי בסבלנות עד שיגיע התור שלי, שזה שבועיים אחרי שהתקשרתי אליה והאוירה שם היתה שוקית, כמו להיות בחבורה של רכלניות!
מילא העבודה היתה מושלמת, עוד הייתי סופגת את כל הרעש והריכולים, אבל העבודה ממש לא מושלמת אפילו לא קרובה, אני לא רוצה לדעת איך היא מלמדת...
הייתי בעבר ברחובות אצל אחת תותחית על אבל היא הפסיקה עם הבנייה קראו לה ליאה היא היתה מקבלת בבית ברחוב טלר, פשוט תותחית על!
הפסקתי לעכשיו עם הבנייה אבל אני מאוד רוצה לדעת אם באמת יש מישהי ברמה גבוהה..
אצל שרוני עוד לא הייתי, את האמת שמעתי עליה אבל לא הלכתי... אולי אנסה בעתיד...
אשמח אם מנהלות הפורום הזה ימליצו לי עליה (שרוני) או על כל מישהי אחרת טובה באיזור אם לא מעולה!
תודה וסליחה אם פגעתי במישהי ממש אין לי כוונה לפגוע בפרנסה של אף אחד..
אך לפעמים יש לקחת את זה כביקורת בונה..
יום נעים לכולן!!
שפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי מישהי בשבילך "כמו תכשיט"
שני06/07/2009היא גרה בגדרה החדשה אני לא זוכרת עכשיו איך קוראים לה אבל היא קוראת לעסק "כמו תכשיט" יש לה שם מאוד טוב בגדרה,קיבלתי את הטלפון שלה מחברה ויש לי תור לשבוע הבא.
ממליצה לנסות. "כמו תכשיט" 054-3052542* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפרה! "שרוני"מאוד מומלצת
מורן06/07/2009מקצוענית אמיתית, עם הרבה סבלנות, אווירה נעימה וזורמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת סתם שקרנית לא הגיונית וקנאית!!!!
חסויה14/09/2009מורן בחורה מדהימה ומקצועית !!!!!!!!!!11
האוירה אצלה לא יכולה להיות שוקית כמו שאת אומרת כי החדר עבודה שלה קטן ואינטימי!!!!!!!!!!!!
היא בחורה קלאסה שנותת הרגשה הכי טובה ואישית לכל אחת מלקוחותיה....
אם היא לא הייתה אלופה כמו שהיא היא לא הייתה מגיעה למעמד שבו היא נמצאת!!!!!!!!!!
ההצלחה מדברת בעד עצמה!!!!!!
מומלץץץץץץץץץץץץ בחום!!!!!!!!! עבודה מקצועית עם חומרים איכותיים ויחס אישי וחם!!
דקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת קנאית!!!!!!!!!!!!!!
חסויה15/09/2009לא עושים דברים כאלה!!!!!!!!!!!!!!!
רוצה לפרסם אנשים אחרים?????????? אל תפגעי בפרנסה ובטח לא שקרים שמי שיודעת איך מורן מתנהלת יודעת שאת אומרת דברים לא הגיוניים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן מרחובות
אילנה15/09/2009מורן מרחובות יקרה מאד גובה המון כסף על כלום ועובדת במקום שניראה כמו צריף ולא כמקום מקצועי היחס שלה מזלזל ובנוסף גם מרכלת על כל הלקוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן רחובות
אילנה15/09/2009זה באמת נכון אני מסתפרת במספרה שהיא עובדת בה ושמעתי עליה דברים מזעזעים מהספר וממספיק אנשים והספיק לי להבין מי הבחורה הזאת מהרבה לקוחות ואנשים שמדברים שלא לדבר על הלבוש והמראה הזול שמבייש בונת ציפורניים מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן לא רק מקצועית היא גם יפהפייה
חסויה15/09/2009המון נשים יכולות לקנא הן במקצועיות והן במראה שלה...........
זו דעתי ודעת הרבה.......... ואיך את יכולה להגיד שהספר שהיא עובדת אצלו אומר?..???
הרי זה העסק שלו אם באמת הוא היה חושב לא טוב או שהיא הייתה לא טובה היא לא הייתה שם לא???.
תחשבי קצת יותר בחכמה לפני שאת מגיבה!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למורן רחובות
לקוחה של16/09/2009אני בתור לקוחה כבר הרבה שנים של המספרה ואחת החברות הכי טובות של בעל העסק שלה אומרת למורן שדיבורים עליה יש בלי סוף כולל מבעל העסק עצמו. שמדבר שהוא נתן לה את האוטו שלו והיא הרסה לו אותו וכל הזמן מבקשת טובות .ושהיא התחילה איתו פעם אחת ושהיא ניצלה אותו הרבה פעמים ועוד דברים לא כל כך נחמדים ואני לא רוצה להגיד בדיוק על מה. בנוסף אני שומעת הרבה דיבורים של לקוחות של מורן שהמקום באמת קטן לא נוח ושליד יש את המשרד של הספרים שמעשנים ואוכלים שם וזה ממש דוחה
אז קחי לצומת ליבך ותשמעי ממשהי שמכירה את המקום יותר טוב ממך ובאה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעליתי עליך ולא עלייך כי אני יודעת
מימי17/09/2009בדיוק מי אתה.אתה מנסה להזיק לה בדרך הכי שפלה שיכולה להיות פגיעה בכבודה ופגיעה במיקצועה שזה אומר פרנסתה,ואתה בטח גם מאלה שצמים בכיפור.אתה גם הבן-אדם הקרוב אליה ביום יום מה שזה אומר פיצול אישיות או הפרעה נפשית או שניהם.רק חבל מאוד ועצוב שניצלתה אתזה שלא רואים אותך ועשיתה את זהבצורה מכוערת בפורום ועוד אתה מיזדהה בתור הלקוחה שלה שהרי שום לקוחה לאתירשום ותרד לרמה האישית של הבונת ציפורניים שלה גם אים היא לא מרוצה.אני מציעה לך להיתרחק ממנה ותפסיק להמציא המצאות כל פעם בשם של מישהי אחרת כמו בימים האחרונים ולידה אתה יפה נפש.תאסוף את עצמך ולך לטיפול,מקווה שזה יעזור לך. חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו -אתהתמיד כותב את הדברים
מימי17/09/2009בשעות שאתה משועמם והיאבעבודה, אז אכלתה אותה .מורן מוקפת באנשים שאוהבים אותה ולא יתנו לאף אחד ליפגוע בה.ודרך אגב ברוך הבא לפורומים של בניית ציפורניים,אולי במקום להישתעמם תילמד גם בניית ציפורניים ותיצתרף לדיונים מיקצועיים במקום ליכתוב שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקה יש לך טעות מאד רצינית
אילנה20/09/2009עליתי עליך? לא הבנתי כלום? למה כל כך קשה לך להאמין שאני לקוחה לשעבר אז עובדה וגם הייתי לקוחה קרובה יותר ממה שאת חושבת אז אל תבלבלי לי את המוח ותעשי ממנה אלוהים כי היא לא מושלמת יש לה בעיות בעבודה וגם ביחס שלא לדבר על דרישת כסף שלא מגיעה לה אז אין לי מושג מי את או מה את מדברת אבל את מדברת בעיקר המון שטויות מורן בהחלט יודעת לעבוד אבל יש לה לא מעט בעיות הן בעבודה והן ביחס אז תלמדי מי שלא תיהי לקבל ביקורת ולכל שאר הלקוחות תשמרו טוב על החבר שלכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את קרן בגדרות שהיא מעולה
מיה15/09/2009היא בגדרות ליד גדרה הטלפון שלה 050-8544400
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן מרחובות מס 1
חסויה15/09/2009היי
אני לקוחה של מורן כבר 3 שנים ואני ממליצה בחום על מקצועיות בכל התחומים אני עושה אצלה פדיקור ציפורניים וגבות... אני ממש מרוצה ממנה מהנקיון,מהיחס האינטימי ומהדיבות וההקשבה שלא לדבר על מחמאות שאני מקבלת מהמון אנשים על הגבות הבנייה...אני באמת מהלב ממליצה בחום כל מי ששלחתי אליה הייתה מרוצה........
אם תירצי הטל שלה 050-9808004* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקצועית ברחובות..
איילה עובד17/09/2009רק לאחרונה נפתח סניף חדש של נייל סטודיו ברחובות... אולי אצלם יש רשימת מומלצות. בקשי את מס הטלפון שלהם בסניף הראשי 1700700037
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)