הסרת בנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הסרת בנייה
    אני
    04/07/2009

שלום
    יש לי שאלה : אני מעוניינת להסיר בניית אקריל. הבנתי שזה אפשרי בהמסה באציטון . איך בדיוק? איזה כמות של אציטון ? שמים את כל היד באציטון? לכמה זמן ? ומה אח"כ? זה נמס או שצריך לעשות מהשו?
    ושאלה חשובה נוספת : האם אפשר , במקום להמיס את הבנייה , לשייף בינתיים (שלא יהיה ארוך מדי) ולהמתין עד שיגדלו הציפורניים שלי ? כך אמנע מציפורניים רגישות וגם עדיין יהיה לי אורך בהם ? או שזה לא בריא לציפורן איכשהו ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת בנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורה שלום

איילה עובד
    05/07/2009

הדרך המהירה ביותר להסיר ציפורניים בנויות היא להמיס אותן באצטון 100%. בתנאי שהבניה היא לא בניה בג'ל.
    מסיירים לק ומומלץ גם לקצר את הציפורן מעט .. לוודא שאין סילר על הציפורן ופשוט לטבול בקערה עם החלומר למשך 20 דקות בערך. החומר יימס . אחכ תבריקי מעט את הציפורן הטבעית תשמני אותה ותמרחי קרם ידים.

לשאלתך השניה.. אם לא ממלאים את הציפורן וממשיכים להאריך אותה הסיכוי לקבל מכות ולשבור את הציפורניים הוא גדול.. וזה כואב!!! מה גם שיש אפשרות לחדירת מים וסכנה לקבל ירוקת.

עדיף להמיס ולמרוח מחזק איכותי (נייל אנבי של OPI) ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אני
    05/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו