לא מצליחה לשים לק

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לשים לק
    מירי
    26/08/2007

היי,
    אני ניסיתי כבר הרבה פעמים לשים לק ואף פעם לא הולך לי, רק אם זה לק של ילדות כזה עם נצנצים כי אז גם אם פספסתי ומרחתי עקום לא רואים. אני ממש גרועה עם הידיים יש לי כתב נוראי, אני לא יודעת לצייר, לא יודעת לשים אייליינר, אפילו לצייר קו ישר אני לא מצליחה רוב הזמן - ממש עקומה. אז כשאני מנסה לשים לק הכל יוצא לי עם גושים ושבירות וזה נראה נורא ואיום. אני רוצה ציפוניים יפות בכל זאת, מה אני יכולה לעשות חוץ מלק (ולא רוצה בנייה של ציפורניים, רוצה משהו שאני יוכל לעשות בבית. בנייה זה יפה אבל לא לתמיד, אולי רק לארועים)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לשים לק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריחת לק

אילנה כסיף
    26/08/2007

מירי שלום, נגד ידים שמאליות אין לי פתרון ומכיוון שאת מכירה את עצמך הכי טוב אז אני מניחה שאת מבינה שאני לא אוכל לתקן את היד משמאל לימין.... :-)
    את מכחול הלק מוציאים כך שיש עליו טיפת צבע גדולה. את הלק מורחים ממרכז הציפורן תחילה לצד ימין כשהמכחול עוקב אחר קו הסיום של הציפורן בלי לגעת בעור ושוב חוזרים על הפעולה עכשיו שמאלה. מאחדים את הלק במרכז הציפורן. חוזרים על הפעולה בכל הציפורניים ואחר כך מורחים שכבה שניה באותו אופן. חשוב לסיים במריחת מייבש לק אשר נותן גלזורה מבריקה ושמר על הלק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו