גירודים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• גירודים
    מורן
    10/07/2009

שלום...יש לי שאלה בבקשה...אני בונת ציפורניים ומשום מה עשיתי למישהי בנייה ויום לאחר מכן הידיים שלי לא מפסיקות לגרד...יצא לי עיגולים קטמים על האצבעות...זה ממש מגרד לי...ממה זה יכול להיות...זה פעם ראשונה שזה קורה לי..אני אשמח לתשובה...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיכל

איילה עובד
    12/07/2009

יכול להיות שהיה מגע בין החומרים לעור שלך ? אולי החלפת חומרים? תעקבי ותשימי לב אם זה עבר וחלף או ממשיך ומטריד. בכל מקרה אני מציעה עד כמה שניתן להמנע ממגע של החומרים , להקפיד להחליף נייר על שולחן העבודה לאחר מריחת החומר.. אפשר גם למרוח קרם כפפה לפני תחילת העבודה (מומלץ קרם סיליקון כחול)..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

מורן
    12/07/2009

רציתי רק לדעת...איזה חומר הוא המגרד ברגע שהוא נוגע לי בעור? או שבעצם כל החומרים?
    ויש לי עוד שאלה...פעם הייתי עושה אצל מישהי ציפורניים היא הייתה עושה לי את המילוי..לק..אבנים ורק אחרי זה שמה לק...אז למה שאני עושה ללקוחות שלי ככה אז לאחר כמה ימים מופיע פיצוצים על הלק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו