הופעת אלרגיה אחרי מילוי לציפורניים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הופעת אלרגיה אחרי מילוי לציפורניים
    סיוון
    13/07/2009

לפני למעלה משנה וחצי עשיתי בנ יית ציפורניים ומידי שלושה שבועות מילוי. כעת לאחר תקופה כל כך ארוכה נתקלתי בתופעה אחרי מילוי של הופעת שלפוחיות מסביב לצפורני ידי וקילפוים בעור וכאבי תופת. פניתי לבונת הציפורניים שלי והיא טענה שזה כנראה אלרגיה לסילר?... לאחר שהתופעה חזרה על עצמה היא הציעה לפנות לרופאת עור והרופאה אמרה לי שהגוף שלי אינו יכול להילחם יותר בחומרים החזקים ונכנע ועלי להוריד את הציפורניים ולהפסיק עם זה. קבלתי כדורים לבליעה ומשחה למריחה וכעת זה עבר לי. אני מאוד אוהבת ציפורניים מטופחות מה עלי לעשות על מנת להמשיך ולהינות מהבנייה מבלי לפתח אלרגיות. יש כאלה המציעות לעשות הפסקות של 4 חודשים יש כאלה שאומרות להפסיק להשתמש בסילר, או להחליף את החומר למילוי לחומר שזה עתה נכנס לשוק חומר אמריקאי שקוף או לעשות בנייה מידי שנה ועד כהנה וכהנה. אשמח לקבל תשובה ענ יינית שתסייע לי להיתגבר על האלרגיה ולהמשיך ולטפח את הציפורניים שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיוון

איילה עובד
    19/07/2009

ציפורניים מטופחות זה לא בהכרח רק עם בניית ציפורניים.. בגלל ההיסטוריה של הרגישוות אצלך הייתי מציעה לך לטפח את הציפורן הטבעית.. להשקיע במחזק ציפורניים איכותי(נייל אנבי של OPI) ולבצע מניקור אחת לחודש.
    אם את ממש מתגעגעת לציפורניים הבנויות הייתי מציעה לך לבנות בטבילה..כך שלא יהיה לך מגע של נוזל אקריל ופריימרים על העור.. ובהחלט לא סילר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו