קורס בנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• קורס בנייה
    אור
    19/07/2009

הי לכולן...
    אני מעונינת ללמוד בניית ציפורניים + מניקור ופדיקור בבי"ס דיאנה בתל אביב, האם למישהי יש אינפורמציה על המקום, האם מישהי למדה שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס בנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים

אילנה כסיף
    20/07/2009

הי אור,
    אני מאמינה גדולה במראה עיניים. אל תתעצלי! לכי לבקר שם ותתרשמי לפני שאת משלמת . כך עליך לנהוג לגבי כל בית ספר שבא בחשבון מבחינתך.(- לדעתי בכל אופן) ורק אחרי שהתרשמת במו עינייך תחליטי. להתראות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס בניה

אור
    21/07/2009

הי אילנה,
    בקרוב אהיה תלמידה שלך... יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף!!!!!! לשתינו!!!!!!

אילנה כסיף
    22/07/2009

מתי את מתחילה?
    אני מאחלת לך הצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס בניה

אור
    23/07/2009

הי אילנה,
    אני מתחילה בקורס הקרוב שנפתח ב-23.8.09, אין קורסים לפני, אבל עד אז אני עושה סוג של עבודת הכנה בקריאה בפורום של השאלות והתשובות... מבחינתי כרגע זה סינית אבל בכל זאת מנסה להבין את התיאוריה....
    דרך אגב, אני מתחילה עם המניקור פדיקור ובשאיפה לשלב את בניית הציפורניים, שאלתי היא האם לשלב את שניהם במקביל או כל אחד בנפרד.
    תודה ויום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור

אילנה כסיף
    24/07/2009

לדעתי האישית כדאי לשלב לימודי פדיקור עם בניית ציפורניים וללמוד את הקורסים יחד מסיבה שיווקית. ברגע שאת מתחילה להשקיע אנרגיה בחיפוש אחר לקוחות והצלחת להביא לרוחה אחת, היא תוכל להחשף לטיפול אחד בלבד אם תוכלי באותה הזדמנות לחשוף אותה לעוד דברים שאת יודעת היא תקח את זה בחשבון כשתמליץ עליך לחברות וגם תוכל לנצל את כישורייך לטובתה.
    מה גם, שככל שתסימי את הקורסים מוקדם יותר תוכלי להתחיל לעבוד מוקדם יותר ...
    מה שתחליטי, שיהי לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו