מרווח

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מרווח
    דניאל
    01/08/2009

שלום,

אני בן 16 וכילד נהגתי לקסוס הרבה את הציפורניים (עד היום זה ככה, אבל אני מנסה להפסיק). עכשיו הם לא מגיעים עד סוף האצבע, כלומר, נשאר חלק שלא מכוסה ע"י הציפורן כמו שצריך להיות, הורוד של הציפורן לא מגיע עד הסוף ומשאיר קצת פחות מחצי ס"מ לא מכוסה שמשם מתחיל לגדול הלבן של הציפורן. חשבתי אולי להאריך אותן ולגזוז קצת מהלבן עד שהורוד יגיע לסוף, אבל אני לא בטוח אם זה יעזור. זה פשוט לא הכי אסתטי ככה, אז חשבתי שאתן תעזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרווח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדניאל

אילנה כסיף
    02/08/2009

האם מפריע לך שיש קצת לבן בציפורניים ? אם זה לא מפריע עדיף לא לגעת עד שהן ארוכות. ככה הציפורן תתארך ויהיה פחות חלק לבן עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שהבנת אותי נכון

דניאל
    02/08/2009

שלום,

לא התכוונתי ללבן של הציפורניים, את זה גוזרים.

צירפתי תמונה, סימנתי בקו שחור מאיפה הציפורן שלי בערך מסתיימת, מהקו השחור פחות או יותר מתחיל לגדול הלבן, לא כמו אצל כולם. אצל כולם מהסוף של האצבע מתחיל הלבן, אצלי נשאר עוד בשר שעליו גודל הלבן. אני יודע שקשה להבין בלי לראות כמו שצריך, מקווה שתביני.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי התמונה ששלחת לי הכל נראה תקין

אילנה כסיף
    02/08/2009

לא ברורה לי הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה היא לא שלי...

דניאל
    02/08/2009

זהו שהתמונה היא לא שלי, לקחתי אותה מהאינטרנט בשביל לנסות להמחיש את הבעיה.

אצלי, מהקו השחור שסימנתי - מתחיל בערך לגדול הלבן. במקום שהלבן יתחיל לגדול בסוף האצבע. אני בעצם רוצה שהלבן יתחיל לגדול מסוף האצבע, שהורוד יגיע עד הסוף ולא חצי ס"מ לפני, זה כנראה בא ממתוצאה של הרבה קסיסות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו