ציפורניים נשברות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים נשברות
    נואלי
    11/08/2009

חיפשתי את הפורום המתאים ביותר לפרסם את ההודעה הזאת וזה המקום המתאים ביותר לזה, אך אין בכוונתי לבנות ציפורניים אלא לדעת למה הם לעיתים תכופות נשברות לי, תודה לאל שזה כבר הפסיק אבל תקופה ארוכה מאוד היו נשברות לי הציפורניים בצדדים הקרובים לבשר, זה התחיל עם הקמיצה ואז התחילו גם שאר האצבעות להישבר אז שגזרתי הציפורניים גזרתי אותן בעיגול ולא ישר כדי שלא ישברו ותודה לאל זה נרגע אך בקמיצה עדיין נשבר מדי פעמים מה עושים?
    העלתי תמונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים נשברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד תמונה שנמצאת הכתובת שרשמתי

נואלי
    11/08/2009

בהודעה הקודמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תמונה שנמצאת הכתובת שרשמתי

נואלי
    11/08/2009

בהודעה הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורניים שבירות

איילה עובד
    12/08/2009

נראה לי שיש לך ציפורן חלשה ומתפצלת ומכאן השבירות.
    הסיבות לכך יכולות להיות לרוב גנטיקה או תזונה.
    בכל מקרה היית מציעה לך להשתמש במחזק איכותי..ממליצה על נייל אנבי של חברת OPI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו