הוספת חלק לציפורן בתבנית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הוספת חלק לציפורן בתבנית
    לימור
    02/09/2007

אילנה שלום, היום עשיתי בנייה לחברה ובאמה שלה לאחר שסיימתי את הדבקת הטיפס שמתי לב שהציפורן עקומה ואז יש תחושה שבצד הימני יש חוסר בחומר, הייתי שמחה לדעת מה הייתה הבעיה, גודל הטיפס או הדבקה עקומה?(שאלה 1)
    אז במקום להמיס את הטיפס , הוספתי חומר בעזרת התבנית והשלמתי את הציפורן לפני הבניה עצמה, השאלה שלי היא האם זה היה נכון לעשות את התוספת לפני הבניה או תוך כדי בנייה ? (שאלה 2)אני פשוט מאוד יסודית בעבודה שלי וזה מה שהיה נראה לי נכון לעשות כיוון שרק לאחר שהציפורן הייתה מדויקת במידה ונראית כמו ציפורן רגילה, רק אז עשיתי את הבנייה.....
    אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי הדרך הנכונה ביותר לבצע את התוספות/השלמות , תודה וערב מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספת חלק לציפורן בתבנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפקט

אילנה כסיף
    03/09/2007

ג'וזפין יקירה,
    קודם כל כל הכבוד על המסירות וההקפדה בפרטים.
    שאלה מס 1 - כנראה שהדבקת את הטיפס קצת עקום. את צריכה לשים לב כשאת מדביקה שהטיפס ימוקם במרכז הציפורן הטבעית (גם לרוחב וגם לאורך). כך תמנעי מהדבקה "על הצד".
    שאלה 2 - אפשר לתקן זויות תוך כדי הבניה אבל תוכלי לעשות זאת כשתהיי קצת יותר מיומנת ויהיה לך יותר בטחון. זיכרי שבטחון בא עם עבודה וניסיון - אז תתמידי במה שאת עושה - את בסדר גמור!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו