ג'ל המסה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג'ל המסה
    דנה
    15/08/2009

יש לי מס' שאלות חשבות:

אני מעוניינת להסיר בנייה והציפורניים הטבעיות שלי מאוד חלשות. קראתי שפתרון אחד הוא מחזק הציפורניים של OPT ופתרון אחר הוא ג'ל המסה.

1. האם אני יכולה למרוח ג'ל המסה על הציפורניים בעצמי? (הסיבה שאני מעונינת להסיר את הבנייה היא שאני לא מוצאת זמן ללכת כל 3 שבועות שעה למניקוריסטית). אם זה לא מסובך, בבקשה אל תפני אותי למקצועית..
    2. איפה ניתן לקנות את הג'ל ומה שמו?
    3. איך משתמשים בג'ל? פשוט מורחים על הציפורניים וכל שלושה שבועות מסירים באציטון ומורחים שוב?
    4. האם יש בג'ל חומרים שמזיקים לציפורן הטבעית?

אודה להתייחסותך לכל שאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל המסה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדנה שלום רב,

אילנה כסיף
    17/08/2009

דנה יקרה, אין אפשרות למכור לך את המוצרים אם לא ללמד קורס בנית ציפורניים. לכן אני בשמחה אפנה אותך חזרה למכון הטיפולים. מלבד זאת, ביננו, השעה הזאת פעם בשלושה שבועות, אם תנצלי אותה נכון (תביאי ספר, או מוזיקה טובה באוזניות או סתם עיצמי עיניים ) יכולה להיות שעה של שקט בים הרעש מסביב. תחשבי על זה.תמיד יש משהו יותר טוב לעשות עבור מישהו ...אבל מה איתך???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו