סידור ציפורניים אל קוסמטיקאית

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• סידור ציפורניים אל קוסמטיקאית
    רחלי
    18/08/2009

שלם, אני בת 16 וחצי,
    עד לפני 4 חודשים החלטתי שאני מפסיקה לכסוס ציפורניים ונותנת להם לגדול חופשי ולא מסדרת אותם. שלשום הלכתי לקוסמטיקאית שלי והיא סידרה לי אותם והם נהיו קטנות ומכוערות כל כך! אני פשוט מתביישת לשים עליהם לק! הייתי כל כך מרוצה מהם למרות שהם לא היו מסודרות. הם היו גדולות ארוכות ויפות וזה היה חלום חיי לציפורניים כאלה. עכשיו הצורה שלהם השתנתה, הם נהיו קטנות, עבות יותר. אני כל כך מתוסכלת מזה.
    האם יש סיכוי שהציפורניים לא יגדלו יותר בידיים? היא מרחה לי עליהם כל מיני חומרים, שייפה לי אותם והורידה את האורך. הם נהיו גם עבות יותר. יש לציין שעוד באותו יום הוצאתי עם אצטון את כל החומרים שהיא מרחה לי.
    כמה זמן בערך אצטרך להמתין עד שהם יחזרו לאורך שהם היו? לתת להם לגדול שוב כ-4 חודשים ולא לגעת בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוי...שאלו יהיו הצרות שלך יקירתי!

שני
    18/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל התסכול גומר אותי!

רחלי
    18/08/2009

אוףףףף עד שהם יגדלו.. חצי שנה לפחות להגיע לאורך שהיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי

שני
    18/08/2009

עד כדי כך הם אורכות לאט???
    אז תעשי בניה וזהו, לא?
    אם את כל כך אוהבת ציפורניים.....אז שווה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו