אבקה אטומה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אבקה אטומה
    שני
    18/08/2009

היי
    יש לי 2 קופסאות שלמות של אבקה אטומה שאני כבר לא משתמשת בהן כי אני משתמשת בוורודה.
    שאלתי היא: מה אני יכולה לעשות עם האבקות הישנות הללו, האם אפשר לעשות איתם קישוטים או לשימוש אחר במקום לזרוק...?
    אם יש לכן רעיונות אשמח לשמוע,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקה אטומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באבקה אטומה

אילנה כסיף
    18/08/2009

הי שניף
    אבקה אטומה נועדה לביצוע תיקונים וטשטושים במיטת הציפורן. תמיד יש שימוש לאבקות אלה. את כמובן יכולה לעשות איתן גם קישוטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

מיטל
    19/08/2009

סליחה על הבורות אבל אם אני משתמשת בוורודה או בשקופה ועל זה מתקנת באטומה , אין הבדלי צבע? ומה זאת אומרת שהאבקה הזו משמשת לטישטוש, כמו מה למשל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקה מתקנת נועדה לתקן ולטשטש את

אילנה כסיף
    19/08/2009

הפגמים בציפורן. אם למשל יש לך לקוחה כוססת והיא רוצה פרנץ.כדי שלא יראו שהציפורן שלה קטנה מדי ולא פרופורציונלית, מתקנים עם אבקה מתקנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואלה! רעיון טוב! תודה.

מיטל
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו