מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנייה בג'לאושרת20/08/2009
היי לכולן אני פדיקוריסטית ולא מזמן עשיתי השתלמות בנייה בג'ל(של סלקט)
עדין לא ניסיתי על אף אחת אבל,על עצמי ניסיתי כבר שלוש פעמים והתאכזבתי
מכיוון שהציפורניים נשברות אחרי יום מה אני לא עושה נכון או שאוליי הג'לים שרכשתי לא טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניה בג'ל
אילנה כסיף21/08/2009הי אושרת, את מציינת שאת פדיקוריסטית, האם עברת גם הכשרה של טכנאית ציפורניים? האם הג'ל שרכשת הוא ג'ל לבניה או לציפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנה
אושרת21/08/2009לא למדתי בניית ציפורניים מעולם אבל מכיוון שלמדתי פדיקור במקום(ביוטי נייל) קיבלתי השתלמות חינם אז לא היה איכפת לי ללמוד עוד משהו שקשור לתחום.
לא הבנתי מה ההבדל בין ג'ל לציפוי וג'ל לבנייה.
לי נראה שזה לבנייה כי לפי השלבים זה אותם השלבים של הג'ל לבנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אושרת
מאיה שרף11/11/2009היי אושרת
ג'ל לציפוי הוא כמו לק והוא מיועד לציפוי של הציפורן הטיבעית בלבד ואפשר להסיר אותו עם אציטון.
בג'ל לבניה אפשר להשתמש רק לציפורן הטיבעית או גם על טיפס במידה ורוצים הארכה של הציפורן.
מאיה שרף
גרייט לוקס
09-7432668* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי צלציפורן הטבעית
אילנה כסיף12/11/2009הי אושרת, ציפוי לציפורן הטבעית מיועד לנשים שיש להן ציפורניים והן רוצות שהן ישארו יפות לאורך זמן ולא יאלצו להחליף לק כל כמה ימים. חומר העבודה בציפוי הוא ג'ל אשר ניתן להמיסו בעזרת אציטון. טכניקת העבודה דומה מאוד לטכניקת הבניה משום שהחומרים והידע באו מתוך בניית הציפורניים. עם חומרי הציפוי לא ניתן להאריך ציפורן כמו שעושים בבניה משום שהחומר גמיש מאד ועשוי להתקפל כשמקלידים במחשב למשל או כשנישענים על קצה האצבע.
אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
סוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)