בנייה בג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• בנייה בג'ל
    אושרת
    20/08/2009

היי לכולן אני פדיקוריסטית ולא מזמן עשיתי השתלמות בנייה בג'ל(של סלקט)
    עדין לא ניסיתי על אף אחת אבל,על עצמי ניסיתי כבר שלוש פעמים והתאכזבתי
    מכיוון שהציפורניים נשברות אחרי יום מה אני לא עושה נכון או שאוליי הג'לים שרכשתי לא טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנייה בג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה בג'ל

אילנה כסיף
    21/08/2009

הי אושרת, את מציינת שאת פדיקוריסטית, האם עברת גם הכשרה של טכנאית ציפורניים? האם הג'ל שרכשת הוא ג'ל לבניה או לציפוי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנה

אושרת
    21/08/2009

לא למדתי בניית ציפורניים מעולם אבל מכיוון שלמדתי פדיקור במקום(ביוטי נייל) קיבלתי השתלמות חינם אז לא היה איכפת לי ללמוד עוד משהו שקשור לתחום.
    לא הבנתי מה ההבדל בין ג'ל לציפוי וג'ל לבנייה.
    לי נראה שזה לבנייה כי לפי השלבים זה אותם השלבים של הג'ל לבנייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אושרת

מאיה שרף
    11/11/2009

היי אושרת
    ג'ל לציפוי הוא כמו לק והוא מיועד לציפוי של הציפורן הטיבעית בלבד ואפשר להסיר אותו עם אציטון.
    בג'ל לבניה אפשר להשתמש רק לציפורן הטיבעית או גם על טיפס במידה ורוצים הארכה של הציפורן.

מאיה שרף
    גרייט לוקס
    09-7432668

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפוי צלציפורן הטבעית

אילנה כסיף
    12/11/2009

הי אושרת, ציפוי לציפורן הטבעית מיועד לנשים שיש להן ציפורניים והן רוצות שהן ישארו יפות לאורך זמן ולא יאלצו להחליף לק כל כמה ימים. חומר העבודה בציפוי הוא ג'ל אשר ניתן להמיסו בעזרת אציטון. טכניקת העבודה דומה מאוד לטכניקת הבניה משום שהחומרים והידע באו מתוך בניית הציפורניים. עם חומרי הציפוי לא ניתן להאריך ציפורן כמו שעושים בבניה משום שהחומר גמיש מאד ועשוי להתקפל כשמקלידים במחשב למשל או כשנישענים על קצה האצבע.
    אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
    סוף שבוע נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו