שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גברת Z
    03/09/2009

אני לא מגדלת ציפורניים ולא סובלת ציפורניים ארוכות.מצד שני הייתי מאוד רוצה שציפורניים שלי יהיו מטופחות ויפות. אז חשבתי על הדבקת ציפורניים. הבעיה שאני לא מבינה בתחום הזה ואשמח אם תתנו לי המלצות בעניין: האם ניתן לעשות הדבקה בבית, איפה לקנות ציפורניים מלאכותיות והאם יש גדלים שונים של הציפורניים וכו'... תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לגברת Z

אילנה כסיף
    03/09/2009

לא ברור לי למה את רוצה לעשות הדבקת ציפורניים אם את לא אוהבת ציפורניים ארוכות... אם את רוצה יד מטופחת קראי את המאמר בנושא טיפוח הציפורניים שכתבתי.
    אני מצרפת לך [a href='http://www.beok.co.il/ArticleToPrint.aspx?ArticleID=6959' id='link']קישור [/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עושה

תתתתת
    04/09/2009

בניה והציפורים שלי קצרות מאוד ועדינות מאוד וכולם חושבים שהם שלי מרוב שהם עדינות וקצרות
    זאת גם אפשרות את לא חייבת לעשות בניה ולהשאיר אותם ארוכות אצלי הם ממש סנטימטר מעל העור כמו ציפורן טבעית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקת ציפורניים

מאיה שרף
    11/11/2009

אני הייתי ממליצה לך לצפות את הציפורניים בג'ל,זה מטפח את הציפורן ונראה טיבעי שלא כמו אקריל או הדבקה -שנראה מאוד מלאכותי,במיוחד אם את לא רוצה להאריך את הציפורן ואת רק רוצה לחזק ולטפח אותה..
    מאיה שרף
    גרייט לוקס
    09-7432668

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לעשות את זה בבית

רויטל
    03/12/2010

אפשר לעשות את זה בבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו