הסרת ציפורניים בנויות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הסרת ציפורניים בנויות
    רחל
    07/09/2007

שלום רב,
    אני לומדת כרגע בניית ציפוניים אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה וחד משמעית כיצד מורידים בנייה למקרה שלקוחה מתחרטת ולא רוצה? אני מתכוונת כיצד מסירים את הטיפס והציפוי בצורה הכי יעילה והכי לא אלימה ומזיקה?
    מאוד אודה לך, אילנה על תשובתך.
    תודה
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת ציפורניים בנויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת בניה

אילנה כסיף
    09/09/2007

רחל שלום,
    לא ציינת באיזו שיטה בנית
    אם בנית באקריל - הניחי את האצבעות לכרבע שעה באציטון 100% . חשוב לא להוציא את הידיים במהלך כל הזמן. האקריל ימס ואז תוכלי בקלות לשייף עם המכונה. ברגע ששיפת את רוב החומר וכדי לא לפגוע בציפורניים הטבעיות מעכשיו טיבלי אצבע אצבע באצטון ושייפי רק את מה שנשאר מבריק - אלו שאריות האקריל שעוד נותרו. וכך אין סיכוי לפגוע בציפורן הטבעית.

אם בנית בג'ל - יש לפייף את החומר בעזרת משייף גס וכשאת מביעה לציפורן הטבעית בצעי את הפעולות כמו באקריל כדי לא לפגום את הציפורן הטבעית.

חשוב מאד לעשות מניקור בסוף ההמסה ולתת ללקוחה טיפול משקם לציפורניים - משקם ציפורניים מסדרת FEET מעולה לצורך העיניין או מחזק ציפורניים NAIL ENVY .
    מקווה שעזרתי
    אילנה כסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אילנה, עזרת לי מאוד

רחל
    10/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו