אני בדילמה תעזרו לי.......

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• אני בדילמה תעזרו לי.......
    שני
    09/09/2007

אני צריכה דחוף מכונת שיוף אבל יש כל כך הרבה מומלצות...
    תגידו לי איזה מכונה היא הכי טובה והכי חדישה ואני לא מתפשרת על איכות אז ככה שהמחיר לא מדבר כאן.
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בדילמה תעזרו לי.......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכונת שיוף

אילנה כסיף
    10/09/2007

כשקונים מכונת שיוף צריך לקחת בחשבון מספר פרמטרים: חוזק המנוע, משקל הידית, מי נותן אחריות, מי נותן שרות ולכמה זמן וכמובן, מחיר.
    *חוזק המנוע מתבטא במספר סיבובים לדקה (ס"ד).
    *משקל הידית הוא חשוב ביותר שכן כאשר משתמשים בידית כבדה היד בסוף יום עבודה "נושרת"
    מהכתף.
    *אחריות ונותני שירות - מי עומד מאחוריך כשאת ציריכה לתקן אותה ובאיזה עלויות
    *מחירי מכונות סבירות נע מ -1500 ש"ח ומעלה.
    אני באפן אישי ממליצה מאד על הסטרונג פלטיניום (307) הידית שלה קלה יחסית, יש לה 35,000 ס"ד יש עליה אחריות לשנה של נייל סטודיו (כמובן אם קנית בנייל סטוידו) והיא עולה רקל 100 ש"ח יותר מהסטרונג 207B שעליה שאלת -שהידית שלה יותר כבדה והמנוע שלה חלש יותר (22,000 ס"ד)
    אם יש לך תקציב יותר גדול מעט אני רוצה להמליץ לך על הקופה 3000 שהידית שלה היא הקלה בתעשיה היא מכונה אמריקאית יש להמנוע חזק (30,000 ס"ד) ואחריות של שנתיים והיא מגיעה עם 3 ראשים מקוריים של חברת KUPA (אגב, היא במבצע החודש 2290 ש"ח במקום 3250 ש"ח)
    במידה ויש לך עדיין שאלות אשמח שתכתבי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

שני
    10/09/2007

תודה רבה אילנה עזרת לי עם ההסבר המפורט
    יש לי עוד כמה שאלות...
    1.אני לומדת ב"גיורא שביט" ושם המליצו לי על ה- STRONG 609 ועל ה- STRONG LF שהיא קצת יותר טובה. בכל מקרה לא שמעתי עליהם ממקור אחר. ידוע לך על משהו כזה ואם הם באמת כל כך טובות ?
    2. המכונה שהמלצת לי עליה קופה 2000, המבצע הוא רק בנייל סטודיו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופה 3000

אילנה כסיף
    14/09/2007

סיוון שלום וסליחה על העיכוב במענה, מעולם לא שמעתי על המכונות שציינת. לגבי הקופה 3000 המבצע היה רק בנייל סטודיו ואגב היא עדיין במבצע וזו בהחלט המכונה הטובה והחדישה ביותר בארץ ובעולם.
    חג שמח
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו