שלום.. אני ממש רוצה שתענו לי! =(

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שלום.. אני ממש רוצה שתענו לי! =(
    סיון
    13/09/2007

שלום.. אני בת 15+ ואני רוצה לעשות בנייה (כמו כל הבנות בגילי)!...
    הציפורניים שלי לא כל כך מסודרות וזה... ואני מפחדת שהבנייה לא תתאים כ"כ... למרות.. שלפעמים אני רואה בנות שבאמת אין להן כמעט וציפורניים והן עושות בנייה.. וזה יוצא בסדר.! אז.. בבקשה עזרו לי.. אני רוצה לעשות! אבל מפחדת .. וגם בגלל ש... אני לפעמים אומרת לעצמי שאולי ירד לי כמה ציפורניים ואת האחרות אני לא אוכל להוריד.. !

בבקשה אמרו לי מה אתן חושבות! תודה רבההה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניה לבת 15+

אילנה כסיף
    14/09/2007

סיון חמודה. קודם כל אין מה לחשוש מבנית ציפורנים - ביתי בת 13 ויש לה ציפוי עדין על הציפורנים - אף אחד לא יודע שזה בנוי והיא גם לא מגלה.
    הכל תלוי במינון- כלומר, אם את בת 15 אני מניחה שאמא היא זו שתממן את הבניה ולכן חובה עליך לשאול אותה ולקבל את רשותה.
    אם עברת את מכשול-אמא, את צריכה למצוא מקום שהוא מקום שעובד עם חומרים באישו משרד הבריאות - כי על בריאות לא מתפשרים!
    את צריכה לשאול את טכניאית הציפורנים את כל השאלות המטרידות אותך - הם הבניה יורדת?איך מתבצע התהליך וכו'.
    בגדול אין ממה לחשוש הציפורנים בשיטות הרגילות של האקריל נמסות באצטון ומה שלא נמס באצטון ניתן להסרה בשיוף.
    אם יש לך עוד דברים לברר לפני הבניה אני אשמח מאד לענות לך.
    שנת שלום ואהבה
    אילנה כסיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו