ג"ל ציפורנים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג"ל ציפורנים
    גלית
    13/09/2007

אילנה שלום,
    ראשית שנה טובה,
    יש לי בניה כבר בערך 4 שנים בהתחלה הייתי דואגת כל שנה להוריד את הבניה ולבצע חדשה
    מזה שנתיים לא עשיתי זאת מהסיבה שהטכנאית בניה אומרת לי שאין צורך והכל בסדר עם הציפורנים שלי
    האם מומלץ מדח פעם להסיר את הבניה ולתת לציפורנים להתאורר ואם כן לכמה זמן?
    לאחרונה שמעתי שיצא ג'ל ציפורנים שהוא יותר ידידותי מחומא האקריל האם זה נכון?
    תודה רבה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג"ל ציפורנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת בניה

אילנה כסיף
    14/09/2007

גלית שלום וחג שמח
    אין צורך ל"אוורר"את הציפורניים הציפורן בנויה מחמר שאינו "נושם" בשם קרטין. אם הכל תקין בבניה אין צורך להמיס ולבנות מחדש. להפך, כאשר ממיסים בניה משייפים את הציפורן ולא תמיד זה יתרון כך, שאם הגברת שמטפת בך אמרה שהכל בסדר נותר לך להאמין לה.
    הסיבה היחידה שבגגלה יש להמיס את הבניה היא שינוי בזויות הציפורנים. אם ניקח את ארצות מזרח ארופה, כדוגמא , שם עושים מילוי אחד או מקסיסמום שניים ואז מסירים ובונים מחדש כדי שהציפורניים יהיהו מושלמות מבחינת הזויות שלהן. בארץ זה לא מקובל אבל יש נשים אשר נאלצות להסיר בניה מדי מספר חודשים משום שנטיה הטבעית של הציפורנים היא כלפי מעלה- הציפורנים עולות החוצה מקצה הציפורן ואז כדי להחזיר את הזויות פנימה יש להמיס מדי מספר חודשים. אבל מלבד זה אם הכל בסדר אין צורך להחליף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו