מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רציתי לדעת היכן אוכל ללמודמיטל13/09/2007
בניית ציפורניים ,שעווה וגבות אני רוצה בית ספר טוב תודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית ספר טוב למקצועות הביוטי
אילנה כסיף14/09/2007מיטל יקרה, לא ציינת מאיפה את בארץ - יש סניפים של נייל סטודיו בכל עיר (כמעט) כמובן, שאני אשמח אם תירשמי ללימודים בסניף רמת גן אותו אני מנהלת ואנחנו אפילו במבצע עד סוף ספטמבר- לכל הנרשמות לבניית ציפורניםבשיטות בינלאומיות ולפדיקור רפואי עם דגש על כף רגל סכרתית תינתן הנחה של 500 ש"ח ברישום וקורס שעווה מתנה- שווה ביותר.
בברכת שנה של התחלות חדשות וטובות
אילנה כסיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביה"ס ערבובים בנהריה
סיון17/08/2008שלום, אני מעוניינת לדעת האם ישנה משהי אשר למדה בביה"ס הנ"ל בניית ציפורניים, אשמח לשמוע תגובות משום שאני שוקלת ללמוד שם....ההתלבטות היא בין נאווה קולאז לערבובים, כרגע מה שגורם לי לבחור בערבובים הוא המחיר הנמוך יותר, מצפה לשמוע עצה והכוונה..... בתודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון שלום
איילה עובד18/08/2008אני שמחה לשמוע שאת מעוניינת ללמוד בניית ציפורניים ועוד יותר הייתי שמחה אם תלמדי באחד מסניפי נייל סטודיו.. בכל מקרה לא הייתי רוצה שהשיקול שלך יהיה מחיר. תזכרי שהזול לפעמים יוצא יקר.. תעשי סקר שוק יותר מקיף ממחיר בלבד. תבררי מס' שיעורים, תוכניות לימודים, תנאי לימוד, תקפצי לבקר בבתי הספר ותתרשמי אפילו ממהלך שיעור. ורק לאחר שיהיו בידיך כל הנתונים תוכלי להחליט היכן הכי נכון ללמוד.אם תרצי פרטים נוספים התקשרי אלינו לטל:8422599
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנה שלום אני גרה בחולון.
מיטל15/09/2007האם המבצע שיש זה בכל הסניפים ואם יש סניף בחולון שאת ממליצה
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבצעים
אילנה כסיף18/09/2007המבצע המדובר הוא בסניף רמת גן בלבד.
בחולון יש סניף גדול מאד וטוב מאד מאד ומנהלת אותו גב' חנה עיטה שהיא מורה בחסד ואדם מקסים. את יכולה להתקשר לטלפון שלהם ולבקש פרטים 03-5054040. ואל תשכחי למסור להם ד"ש ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)