הכנה למילוי

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• הכנה למילוי
    שרית
    15/09/2007

חג שמח !

שאלה לאילנה.
    כאשר אני מכינה למילוי, האם השיוף של שכבת הציפוי צריך להיות עד הציפורן הטבעית או רק על מנת להחליק קצת את פני הציפורן או הסרת שכבה דקה מבלי להגיע לציפורן הטבעית? עשיתי מילוי ולמרות שמיליתי קודם את החלק השקוע ורק אח"כ עשיתי ציפוי לכל הציפורן עדיין ראו קצת את ההבדל בין החלק השקוע ובין הציפורן כולה. לא הרגישו ולא ראו מדרגה אבל ראו הבדל בגוון.

תודה ושוב חג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה למילוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי

אילנה כסיף
    15/09/2007

שרית שלום וחג שמח גם לך!!!
    האם יתכן ששייפת יתר על המידה את החלק של הציפורן הטבעית? זו הסיבה הראשונה שעלתה לי כשציינת שישי הבדל אבל אין פס חיבור. כדי להמנע משיוף יתר אני ממליצה לך להשתמש במוצר שנקרא LINE OFF זהו ממיס אקריל שנועד לעזור בהורדה לגובה אפס במילוי. יש למרוח אותו על קו החיבור לאחר השיוף הראשוני ואח"כ לשייף . סיבה שניה שיכולה להיות היא שימוש באבקות שונות לבניה ולמילוי ואז גם יתכן הבדל בגוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרנץ קבוע

קרן
    15/09/2007

תודה אילנה.
    שתיהיה לך שנה טובה ומקסימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו