שאלה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ורד
    15/09/2007

שלום רב!
    לא מזמן סיימתי לימודי בניית ציפורניים ורציתי לשאול לגבי בנייה בטבילה (משי גרוס) כל הזמן הציפורניים נסדקות ונשברות לי למה זה קורה לי?

דבר נוסף שמעתי שיש דבקיות מיוחדות למריחת פרנץ' מדוייק האם זה נכון? ואיפה אפשר להשיג זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבילה

אילנה כסיף
    18/09/2007

ורד שלום, שאלתך מורכבת מכמה שאלות והנה התשובות:
    קודם כל ברוכה הבאה למקצוע ושיהיה לך המון בהצלחה.
    1) הציפורנים נשברות כי את כניראה לא בונה נכון את המבנה או לא מייצרת מספיק עובי. עובי הבניה צריך להיות כעובי הטיפס.
    2)אבקת טבילה איננה משי גרוס אלא אבקת אקריל עדינה מאד (משי הוא סוג של בד) והיא בדרך כלל מעט יותר יקרה בגלל שהיא עוברת סינונים רבים יותר.
    3) מאד קל לצייר פרנץ עם המכחול - זה דורש מעט תרגול
    4)יש להשיג מדבקות לציור פרנץ בכל חנויות נייל סטודיו שה עולה בערך 10 ש"ח + מע"מ
    שיהיה לך המשך ערב נפלא וטוב.
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ורד
    19/09/2007

אילנה שלום ותודה על תשובתך אבל לא ברורה לי תגובתך לגבי אבקת הטבילה שבה אני משתמשת כי בטבילה שאני משתמשת על הקופסא כתוב: "אבקת משי גרוס" שדרך אגב עלתה לי 125 ש"ח של חב' גאלרי ולפי תשובתך את טוענת שאבקת טבילה איננה משי גרוס אלא אבקת אקריל עדינה מאד אודה לך אם תפרטי יותר ותאמרי לי באיזה חומר עלי להשתמש? והאם החומר שבו השתמשתי עד עכשיו הוא לא טוב ואולי גרם לשברים בציפורניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקת "משי"

אילנה כסיף
    20/09/2007

ורד יקירתי, כמו שכתבתי כאן בעבר וגם כפי שעניתי לך, משי הוא בד שמיוצר מפקעות של תולעי משי. הוא סיב טבעי. אבקת טבילה היא אבקת אקריל. חשוב שאבקה שמשמשת לטבילה תהיה עדינה יותר מכל אבקת אקריל אחרת משום שבטבילה אין תהליך של פילמור - קשר כימי בין החומרים אלא דבק שמדביק אליו אבקה. ככל שהאבקה גסה יותר יראו יותר גרגרי האבקה בתוך הבניה. לכן חשוב להשתמש באבקה עדינה שעברה סינונים רבים והיא מורכבת מהגרגרים הקטנים ביותר.
    לגבי שבירות - יתכן שהעובי לא מספיק ולכן המבנה אינו חזק או שהאבקה מאד גסה יש מרחק רב מדי בין הגרגרים דבר שגורם למבנה להיות חלש.
    גמר חתימה טובה
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ורד
    20/09/2007

אילנה תודה על תשובתך.

לפי עניות דעתך עם איזה אבקה את מציעה לי להשתמש בטבילה ושל איזה חברה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אבקת אקריל לטבילה

אילנה כסיף
    21/09/2007

יש מספר אבקות עדינות מאד לטבילה אני מאד אוהבת לעבוד עם סדרת הקלריטה של OPI הבניה עדינה מאד ובמראה מאד טבעי. למי שאוהבת לגוון יש כמובן את האבקות של אבסולוט במגוון צבעים וגוונים טבעיים. אם את מחפשת אבקה טובה ובמחיר לא מאד יקר את תמיד יכולה לנסות את אבקת הקלסיקה של נייל סטודיו. אבקה טובה מאד ובמחיר סביר לכל הדעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חסוי
    23/09/2007

קודם כל תודה על תשובתך רציתי לדעת לגבי האבקת משי גרוס שיש ברשותי את מציעה לי לא להמשיך להשתמש בה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה שלך.

אילנה כסיף
    23/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו