שאלה לאילנה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לאילנה
    חן
    16/09/2007

סיימתי לאחרונה קורס בניית ציפורניים ואני מעוניינת להתחיל לעבוד באופן עצמאי,
    עם מה כדאי לי לבנות?
    עם אקריל או עם ג'יל . מנסיונך מה נשים יותר מבקשות?
    האם כדאי לי לרכוש את המוצרים של opi ולעבוד איתם?
    מסקר שעשיתי הם הכי טובים אבל כדאי להיכנס להוצאה גדולה כבר בהתחלה
    תשובתך חשובה לי
    תודה חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לאילנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם מה כדאי לעבוד?

אילנה כסיף
    18/09/2007

חן שלום ותודה רבה מאד על השאלה ! תלמידות שואלות אותי כל הזמן באיזה שיטה הכי טוב לעבוד? מה כולם מבקשים? התשובה שאני נוהגת לתת היא זו:
    כדי שתוכלי לעבוד בבטחון, לפחות כמשהי שעכשיו סימה ללמוד, את צריכה לעבוד בשיטה שהכי התחברת אליה במהלך הלימודים. והסיבה לכך היא שאם תעבדי בשיטה שנוח לך איתה את תעשי אותה נכון ובצורה הכי טובה, לשביעות רצונך ולשביעות רצון הלקוחות שלך. אט אט פתחי לך מיומנויות בשיטות מתקדמות יותר כגון שיטות הOPI השונות ושיטות הג'ל השונות של IBD. ככל שיהיה לך יותר בטחון בעבודה השוטפת לא תפחדי לנסות דברים חדשים ותוכלי לקבל יותר לקוחות מרוצות. זו בכל אופן דעתי.
    לשאלתך לגבי OPI - תלמידות שסימו אצלי את הלימודים ונחשפו למוצרי OPI מוצאות אותו קל יותר לעבודה ולשליטה מכל חומר אחר שהן ניסו לכן אני יכולה להמליץ לך בחום לבוא לסדנה ולהכיר את המוצרים ואת שיטות העבודה המתקדמות.
    זה נכון שהמחיר יקר יותר אבל לא בהרבה והשיטה מאפשרת פיתרונות קלים וזמינים לדברים שלא יכולת לעשות קודם או שהיו מסובכים ועכשיו החיים פשוט קלים יותר.
    מי שלא מנסה לא יודעת מה היא מפסידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

ח
    18/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו