מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לאילנהחן16/09/2007
סיימתי לאחרונה קורס בניית ציפורניים ואני מעוניינת להתחיל לעבוד באופן עצמאי,
עם מה כדאי לי לבנות?
עם אקריל או עם ג'יל . מנסיונך מה נשים יותר מבקשות?
האם כדאי לי לרכוש את המוצרים של opi ולעבוד איתם?
מסקר שעשיתי הם הכי טובים אבל כדאי להיכנס להוצאה גדולה כבר בהתחלה
תשובתך חשובה לי
תודה חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם מה כדאי לעבוד?
אילנה כסיף18/09/2007חן שלום ותודה רבה מאד על השאלה ! תלמידות שואלות אותי כל הזמן באיזה שיטה הכי טוב לעבוד? מה כולם מבקשים? התשובה שאני נוהגת לתת היא זו:
כדי שתוכלי לעבוד בבטחון, לפחות כמשהי שעכשיו סימה ללמוד, את צריכה לעבוד בשיטה שהכי התחברת אליה במהלך הלימודים. והסיבה לכך היא שאם תעבדי בשיטה שנוח לך איתה את תעשי אותה נכון ובצורה הכי טובה, לשביעות רצונך ולשביעות רצון הלקוחות שלך. אט אט פתחי לך מיומנויות בשיטות מתקדמות יותר כגון שיטות הOPI השונות ושיטות הג'ל השונות של IBD. ככל שיהיה לך יותר בטחון בעבודה השוטפת לא תפחדי לנסות דברים חדשים ותוכלי לקבל יותר לקוחות מרוצות. זו בכל אופן דעתי.
לשאלתך לגבי OPI - תלמידות שסימו אצלי את הלימודים ונחשפו למוצרי OPI מוצאות אותו קל יותר לעבודה ולשליטה מכל חומר אחר שהן ניסו לכן אני יכולה להמליץ לך בחום לבוא לסדנה ולהכיר את המוצרים ואת שיטות העבודה המתקדמות.
זה נכון שהמחיר יקר יותר אבל לא בהרבה והשיטה מאפשרת פיתרונות קלים וזמינים לדברים שלא יכולת לעשות קודם או שהיו מסובכים ועכשיו החיים פשוט קלים יותר.
מי שלא מנסה לא יודעת מה היא מפסידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
ח18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)