עור שומני- האם יש קשר

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• עור שומני- האם יש קשר
    יפית
    16/09/2007

שלום,
    עשיתי בניית ציפורניים בפעם החמישית (בכול פעם אצל מישהי אחרת) מאחר וכבר אחרי שבוע התחילו להופיע לי סדקים בצידי הציפורניים, כך שאני צריכה ללכת למילוי כל שבועיים , שבועיים וחצי לכל המאוחר.
    איני יכולה לעמוד בקצב זה גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הזמן.
    בפעם האחרונה שעשיתי בנייה הקוסמטיקאית אמרה לי שבגלל שיש שלי עור פנים שומני גם הציפורן מפרישה שומן וזה מה שגורם להתרוממות של הבנייה.
    האם זה נכון? ואם כן מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את זה?

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שומני- האם יש קשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שומני והתרוממות ציפורנים

אילנה כסיף
    18/09/2007

יפית שלום,
    אכן יש קשר הדוק בין התרוממות הציפורנים לעור השומני. בשל כך, בהכנות הציפורנים לפני הבניה על טכנאית הציפורנים לתת דגש מיוחד בייבוש משטח הציפורן. להשתמש בחומרים כגון האקולייזר בונד או הבונד אקס ולהשתש בפריימר או בבונדקס 2 לאחר מכן, לפעמים אפילו לשים פעמיים פריימר או בונדקס 2, תלוי בכמה העור שומני.
    לגבי זמן המילוי- הוא תלוי בקצב צמיחת הציפורנים יש נשים שצריכות לעשות מילוי כל שבועים עם תחזוקה פעם בשבוע כי הצמיחה מהירה ויש נשים שפעם בחודש כך שפרק זמן של שבועיים בין מילוי למילוי הוא פרק זמן נכון וסביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו