מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשתרותם05/11/2009
היי לכן, אני ממש אשמח לעזרה
לפני חודשיים+- עשיתי בניה אצל מישהי, לא אציין את שמה..בשיטת הטבילה, לאחר שלושה ימים כל האקריל שהיה על הציפורן הטבעית שלי ולא על הטיפס- פשוט יצא. נסדק. פניתי אליה, היא טענה שאין דבר כזה שתופעה כזו צצה ללא סיבה ובטח אני לא מספרת לה וטבלתי את הידיים בחומר לדוגמא אקונומיקה (מה שממש לא נכון). היא "תיקנה" את זה בצורה מכוערת ביותר, עשתה מעין מילוי שראו את הציפורן המלאכותית גם לאחר המילוי המזעזע (כמובן שבתשלום כן? אחר כך חשבתי על זה שזו חוצפה ממש). לאחר כמה ימים זה קרה שוב, החלטתי שאני לא חוזרת אליה ואחרי כמה ימים כל הבניה פשוט יצאה. בחיים לא ראיתי כזה דבר. היא התקשרה אליי בטענה שכנראה ערבבו לה קמח באבקה ובנוסף אולי אני "אלרגית" לזה, והחליטה שהיא תעשה לי שיטה "מחוזקת" יותר, חזרתי אליה, הפעם היא הציעה את זה בחינם..השיטה היתה טבילה אחת ואז אקריל עם המברשת. יצא יפה..ושוב אחרי כמה ימים זה קרה. אני לא חושבת שהיא מקצועית מספיק למען האמת.
בכל אופן, רציתי לשאול אם זה קרה למישהי פה, או האם יש לכן מושג למה זה קרה?
בנוסף, אני מחפשת נואשות מישהי שתבנה לי ציפורניים, אבל הפעם בצורה מקצועית. חשוב שהיא תהיה בירושלים, אני ממש צריכה המלצות (אם אסור פה אז במסרים). אני פשוט לא רוצה ללכת לעוד אחת על דעת עצמי, ואז להתאכזב.
סליחה על החפירה, אני ממש אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רותם
מאיה שרף11/11/2009לא ציינת האם את כוססת ציפורניים,כי ידוע שלכוססות בניה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן כיוון שאין בסיס מספיק גדול להדבקב/בניה..
במידה ואת לא כוססת,יכול להיות שהיא פשוט לא שייפה מספיק את הציפורן..
אולי תנסי ג'ל?
מאיה שרף
גרייט לוקס
09-7432668* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
אילנה כסיף12/11/2009שלום רב,
יתכן שהגב' אצלה עשית את הבניה היא בונת ציפורניים מתחילה ועדיין היא לא שולטת בחומר והוא עולה לה על העור או שהיא לא הכינה את הציפורניים לבניה. לא להתיאש! אם את אוהבת ציפורניים את תמצאי מישהי שתעשה לך אותן יפות ובודאי שיש נשות מקצוע ותיקות יותר ומנוסות יותר שיוכלו לתת לך שירות מצוין גם בירושלים.
סוף שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)