שאלה לגבי מכונת שיוף סטרונג

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מכונת שיוף סטרונג
    חן
    23/09/2007

לאילנה שלום
    רציתי לדעת מה ההבדל בין סטרונג 207 ל- סטרונג 307
    ואיזה מכונה יותר איכותית
    ואיך אפשר להבדיל ביניהם
    תודה חן

נ.ב.
    האם תאכלי לפרסם את עלותם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרונג 207 או 307

אילנה כסיף
    25/09/2007

חן יקרה, סטרונג 207 היא מכונה ותיקה בעלת 20,000 סיבובי מנוע לדקה(סל"ד) הידית שלה כבדה יחסית אחריות לשנה מחירה כ- 1250 לפני מע"מ.
    סטרונג 307 או סטרונג פלטיניום היא מכונה חדשה יחסית, 30,000 סל"ד ידית קלה אחריות לשנה ומחירה 1790 לפני מע"מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד בקשר לסטרונג

חן
    26/09/2007

אילנה היי ותודה עבור תשובתך

קבלתי הצעה לרכוש סטרונג B207 ב-1200 כולל מע"מ באיזה בי"ס (כמובן אני לא הזכיר את שמו) ושם אמרו לי שלמכונה 35,000 סיבובים לדקה שהמכונה שקטה קלה עם אחריות
    הידית בצבע אפור (כסוף)עם שחור בקצה
    האם זה נשמע לך אמין ?
    יש בכלל סטרונג עם 35,000 סל"ד? ואיך אני יודעת או בודקת כמה סל"ד במכונה, איפה רשום?
    תודה
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרונג 207 B

אילנה כסיף
    27/09/2007

חוזק המנוע רשום ע"ג קופסת המנוע. לעניות דעתי, הסטרונג היחיד שיש לו 35,000 סל"ד הוא סטרונג פלטיניום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו