ציפורניים שנשברות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים שנשברות
    הדס
    25/09/2007

שלום אילנה. יש לי שאלה:
    הציפורניים שלי נשברות ומתפצלות נורא בקלות, איך אפשר לעשות שזה יפסיק לקרות ואני יוכל לגדל אותן לאורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים שנשברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה

סיגל
    25/09/2007

מניסיון אישי , להשתשמש במחזק ציפורנים "טוב", בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות לציפורנים סדוקות

אילנה כסיף
    25/09/2007

הדס יקרה,
    ציפורנים מתפצלות ניתן לפתור במספר דרכים:
    1. כפי שהמליצה סיגל, להשתמש במחזק ציפורנים טוב כמו הNAIL ENVY שבא בצורה של לק או NAIL RECOVERY שבא בצורה של טיפות.

2. אם את חסרת סבלנות לגבי התוצאות, אני שמחה לבשר לך שיש בארץ טיפול חדשני אשר נקרא SOAK OFF GEL של חברת IBD האמריקאית. זהו ציפוי לציפורן הטבעית, הוא רך וגמיש - לא כמו הבניה- ניתן להמסה בקלות בעזרת ממיס ללא כל פגיעה בציפורן הטבעית והוא מקסים ונעים.

שתי האופציות טובות. לשיקולך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה.. לגבי הגל

לי
    18/09/2008

איפה אני יכולה לקנות אותו? האם בסופר פארם יש? יש דבר כזה לקנות רק תציפורניים? ואיפה אפשר לקנות בת"א (רמת אביב)? תודה רבה מקווה שתעזרו בהקדם האפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו