שימוש במכחולים שונים

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שימוש במכחולים שונים
    מורגאנא
    25/09/2007

הי לכם-במקרה הגעתי לאתר הזה ומאוד התרשמתי מהמקצועיות שלך-לא כמו באתרים אחרים-
    אני סיימתי לא מזמן(פברואר) קורס בניה והתאכזבתי לגלות שהמון דברים אני לאלמדתי בקורס וכל פעם מתגלה לי משהוא חדש שלא ידעתי עליו ואני לומדת הכל " על בשרי" וזה עולה לי בכך שבנות מתאכזבות לפעמים מהבניה וחלק מהן כבר הוריד -זה איכזב אותי ואפילו הכניס אותי לדכאון שלעולם אני לא אצליח בזה ואפילו ירד לי החשק אך אני החלטתי ללמוד ולא לוותר-
    בשיטת הבניה בטבילה-מה הכוונה להדק את החומר? אני בונה וכשמגיעות אלי למלוי החומר עבה ונראה ממש לא יפה וכאילו עומד להתנתק מהציפורן(כיוון הקוטיקולה) תסבירי לי בבקשה שיטת הטבילה
    והייתי גם מבקשת לדעת מספרי המכחולים והשימוש בהן מה זה מכחול one stroke? מכחול 0 למה מיועד?וכו
    האם אני יכולה לעשות פרנץ בלק וכשמתייבש למרוח סילר? או הכל בצבעי אקריל אם אני משתמשת בסילר?
    בחיי שבשביל ללמוד בניה לא מספיק 12 מפגשים של 3 שעות כ"א אשמח לדעת באזור חיפה אם יש סדנאות לשיפור הבניה
    תודה ואחלה יום לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במכחולים שונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להתיאש כלל!!!!!!!

אילנה כסיף
    27/09/2007

מורגנא יקירתי, נדמה לי שעניתי לך קודם לגבי ציפוי ציפורנים טבעיות? יכול להיות! קודם כל עליך לזכור את הסיבה לשמה נרשמת ללימוי בנית ציפורנים, אהבת המקצוע והכישורים הטבעים שאיתם נולדת. כל השילוב הזה הוא יחודי רק לך. דבר נוסף שעליך לזכור הוא שכל דבר הוא בר לימוד. לכי להשתלמויות ותשתפרי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה שיווקית ולבסוף גם מבחינה אישית .
    לשאלתך לגבי שיטת הטבילה: בטבילה אין הידוק של חומר זה פשוט דבק שמדביק אליו אבקה. הבעיה היא שאם לא משייפים היטב את העובי לפני המילוי מקבלים עובי של דלת וזה אכן, לא כל כך יפה. התרוממויות בשיטה זו יכולים להגרם בגלל חומר מעובה בקצה החופשי שיוצר משקל נגד לחוסר חומר באיזור הקוטיקולה (משקל כבד בקצה החופשי פשוט מרים את החומר בקוטיקולה - כמו בנדנדה), סיבה נודפת יכולה להיות נגיעות של חומר בעור ואז נוצרת תועת אויר כשהחומר מתיבש והיא מרימה אותו מהעור ומהציפורן יחד. סיבה נוספת היא אורך הציפורן - ציפורן ארוכה מדי ולא בנויה במבנה נכון עשויה להתרוממם - שוב בגלל יחסים לא פרופורציונלים של הבניה עצמה.
    קשה לי להעביר קורס מזורז בכמה מילים אבל בעיקרון אלא הסיבות הנפוצות להתרוממות.
    מכחול ONE STROKE הוא מכחול קישוט איתו מציירים פרחים ועלים ויש לו שתי צורות אחת עם קצה עגול ואחת עם קצה מרובע - השימוש הוא לפי הצורך. מכחול 0 הוא מכחול קישוט .
    בואי להשתלמויות !!!! באיזור הצפון יש מספר סניפים את מוזמנת להכנס לאתר של נייל סטודיו ולמצוא את הסניף הקרוב אליך. אני כמובן מזמינה אותך גם אלי לר"ג . את תמיד מוזמנת ליצור איתי קשר בכל שאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו