מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש במכחולים שוניםמורגאנא25/09/2007
הי לכם-במקרה הגעתי לאתר הזה ומאוד התרשמתי מהמקצועיות שלך-לא כמו באתרים אחרים-
אני סיימתי לא מזמן(פברואר) קורס בניה והתאכזבתי לגלות שהמון דברים אני לאלמדתי בקורס וכל פעם מתגלה לי משהוא חדש שלא ידעתי עליו ואני לומדת הכל " על בשרי" וזה עולה לי בכך שבנות מתאכזבות לפעמים מהבניה וחלק מהן כבר הוריד -זה איכזב אותי ואפילו הכניס אותי לדכאון שלעולם אני לא אצליח בזה ואפילו ירד לי החשק אך אני החלטתי ללמוד ולא לוותר-
בשיטת הבניה בטבילה-מה הכוונה להדק את החומר? אני בונה וכשמגיעות אלי למלוי החומר עבה ונראה ממש לא יפה וכאילו עומד להתנתק מהציפורן(כיוון הקוטיקולה) תסבירי לי בבקשה שיטת הטבילה
והייתי גם מבקשת לדעת מספרי המכחולים והשימוש בהן מה זה מכחול one stroke? מכחול 0 למה מיועד?וכו
האם אני יכולה לעשות פרנץ בלק וכשמתייבש למרוח סילר? או הכל בצבעי אקריל אם אני משתמשת בסילר?
בחיי שבשביל ללמוד בניה לא מספיק 12 מפגשים של 3 שעות כ"א אשמח לדעת באזור חיפה אם יש סדנאות לשיפור הבניה
תודה ואחלה יום לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתיאש כלל!!!!!!!
אילנה כסיף27/09/2007מורגנא יקירתי, נדמה לי שעניתי לך קודם לגבי ציפוי ציפורנים טבעיות? יכול להיות! קודם כל עליך לזכור את הסיבה לשמה נרשמת ללימוי בנית ציפורנים, אהבת המקצוע והכישורים הטבעים שאיתם נולדת. כל השילוב הזה הוא יחודי רק לך. דבר נוסף שעליך לזכור הוא שכל דבר הוא בר לימוד. לכי להשתלמויות ותשתפרי גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה שיווקית ולבסוף גם מבחינה אישית .
לשאלתך לגבי שיטת הטבילה: בטבילה אין הידוק של חומר זה פשוט דבק שמדביק אליו אבקה. הבעיה היא שאם לא משייפים היטב את העובי לפני המילוי מקבלים עובי של דלת וזה אכן, לא כל כך יפה. התרוממויות בשיטה זו יכולים להגרם בגלל חומר מעובה בקצה החופשי שיוצר משקל נגד לחוסר חומר באיזור הקוטיקולה (משקל כבד בקצה החופשי פשוט מרים את החומר בקוטיקולה - כמו בנדנדה), סיבה נודפת יכולה להיות נגיעות של חומר בעור ואז נוצרת תועת אויר כשהחומר מתיבש והיא מרימה אותו מהעור ומהציפורן יחד. סיבה נוספת היא אורך הציפורן - ציפורן ארוכה מדי ולא בנויה במבנה נכון עשויה להתרוממם - שוב בגלל יחסים לא פרופורציונלים של הבניה עצמה.
קשה לי להעביר קורס מזורז בכמה מילים אבל בעיקרון אלא הסיבות הנפוצות להתרוממות.
מכחול ONE STROKE הוא מכחול קישוט איתו מציירים פרחים ועלים ויש לו שתי צורות אחת עם קצה עגול ואחת עם קצה מרובע - השימוש הוא לפי הצורך. מכחול 0 הוא מכחול קישוט .
בואי להשתלמויות !!!! באיזור הצפון יש מספר סניפים את מוזמנת להכנס לאתר של נייל סטודיו ולמצוא את הסניף הקרוב אליך. אני כמובן מזמינה אותך גם אלי לר"ג . את תמיד מוזמנת ליצור איתי קשר בכל שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)