קורס לשיפור הבניה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• קורס לשיפור הבניה
    מורגאנא
    29/09/2007

הי לכולם
    אני למדתי בניה בויצו ולאחר שאני התחלתי לגלוש בכל מיני אתרים לבניה נדהמתי לדעת שאני הרבה דברים לא למדתי-וזה הכניס אותי ללחץ היסטרי וערער לי יותר ויתר את הבטחון-אתן דוגמא אחת מתוך הרבה: אותי לימדו ששיוף עם מכונה על אצבע בנויה מתחילים מהקטע החופשי של הציפורן, כאן קראתי באחת התגובות שלך שמתחילים מהחלק הקרוב לעור-בקיצור ועוד המווווון פרטים קטנים פה ושם שממש אני מאוכזבת שאלתי האם יש בנייל סטודיו או במקום ששיך לכן שעורים לשיפור הבניה?אם כן אשמח להתעדכן
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס לשיפור הבניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס בניה למקצועיות

אילנה כסיף
    06/10/2007

מורגאנא שלום, כפי שאת מבינה גם אני מקצועית וגם אני כל הזמן לומדת אני יוצאת להשתלמויות בתחומים שמעניים אותי וכך רוכשים ידע נרחב. וחוץ מזה זה כיף. נייל סטודיו מאפשר היום למקצועיות להתקדם לתעודה בינלאומית של OPI הקורס מעניק ידע נרחב בטכניקות עבודה מתקדמות כמקובל היום בעולם. אם את מעוניינת התקשרי אלי ואתן לך את כל הפרטים 03-6787949.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו