מריחת פרנצ' (לק)

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מריחת פרנצ' (לק)
    דניאל
    22/12/2009

שלום, לא מזמן סיימתי קורס של בניית ציפורניים אצל גיורא שביט, את כל הבניות אני יודע מצויין וכרגע אני עושה לעצמי עבודות בבית ואצל חברות בנייה וקישוטים. רק בעייה אחת יש לי, אני לא מצליח למרוח את הפרנצ (הפס הלבן הזה) כמו שצריך. הקדישו זמן לקישוטים בדיוק חצי שעה עד שעה ועם כל הכבוד צריך קצת יותר.

אודה לכן אם תוכלו רק לומר לי איך מורחים את הפרנצ? אם אמורים לשים לק בסיס לפני כן או לא.

ועוד משהו, איך אני שם סילר על לק? הרי זה יפוצץ לי את הלק..

תודה רבה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריחת פרנצ' (לק)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנץ

אילנה כסיף
    22/12/2009

שלום דניאל. בהתחלה הכי קל להתאמן על מריחת לק פרנץ עם הקצה החופשי של הציפורן. עם מכחול הלק לווה את קו החייכן. לאחר זמן כשתשלוט במכחול תוכל לעשות זאת בלעדיו.
    בעולם מקובל למרוח את קו הפרנץ תחילה ומעל כל הציפורן (כול הקו) את הלק הורדרד. מעל יש למרוח מיבש לק.
    אגב, יש לנו קורס קישוטים מעולה אותו מעבירה גב' אושרת חן שהיא מסטר IBD ובעלת תארים רבים בארץ ובחו"ל. קורס מעולה - אני רואה את הבנות שלומדות בקוסים הללו - הן פשוט מאושרות ויצירתיות. אם קישוטי ציפורניים זה משהו שמעניין אותך שווה לשקול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו