מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמירה על לקלי09/01/2010
שלום רב!
אני רופאת שיניים ,מטפלת באנשים..ולכן לא יכולה להרשות לעצמי צפורניים גסות ועבות (כמו בנייה מאקריל)
יש לי צפורניים מאוד שבירות ודקות עם צבע לא אחיד..תמיד מנסה להשתמש בלקים בהירים ועדינים שיתנו מראה אסטטי..אך לאחר יום-יומיים הלק מתקלף..ניסיתי הרבה סוגים של מחזקי צפורניים אך ללא שינוי באיכות הציפורן...
רציתי לשאול מספר שאלות
1.האם ישנה דרך למריחה ושמירה על הלק על ציפורן טבעית לאורך זמן??
2.האם בנייה בשיטת ג'ל יכולה להתאים לי גם מבחינת איכות הציפורן (קדה ושבירה) וגם אם הג'ל יותר עדין מאקריל???
תודה מראש
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לציפורניים שבירות
אילנה כסיף11/01/2010שלום לי,
ראשית אני חיבת למחות על "העלבת" האקריל בעובי. כשבונים נכון באקריל או בג'ל הציפורניים לא מאד עבות אבל אכן יש להן מעט יותר עובי מלציפורן הטבעית - חייב להיות.
ישנם היום סוגי ג'ל לציפויי הציפורן הטבעית אבל חייב להיות לציפורניים הטבעיות מעט אורך כדי החומר לא יתקלף מהן. זהו פתרון מצויין לנשים עסוקות שאינן יכולות מפאת חוסר זמן למרוח לק מדי יום. הציפוי מתבצע במכון אחת לשבועיים או שלושה (תלוי בקצב צמיחת הציפורניים הטבעיות) ובכל פעם מסירים את הג'ל ומורחים אותו מחדש כך שלמעשה אין כלל נזק לציפורן הטבעית.
אפשרות נוספת היא בנית ציפורניים באקריל או בג'ל (שניהם פלסטיק וחזקים באותה מידה בתנאי שיודעים לעבוד איתם) וכך אין כלל לחשיבות לציפורן הטבעית משום הבניה מחליפה את הציפורן הטבעית ולא נסמכת עליה.
ואם למרות זאת ובכל זאת את מעונינת להמשיך להשתמש בלקים זכרי שהכפפות שאותן את עוטה על ידייך במשך רוב שעות העבודה גורמות ללק להתקלף מהר יותר משום שלחות מצטברת בתוכן והציפורניים סופחות מים ולכן הלק מתקלף מהר יותר.
כדי לייבש את הציפורנים מרחי תחילה צ'יפ סקיפ על הציפורן הטבעית אחר כך לק בסיס בשכה בקה ומעליה שתי שכבות לק ומייבש לק (טופ קוט). חיזרי ומרחי טופ קוט מדי מספר ימים כדי לרענן את הלק, להשיב את האחיזה לציפורן ואת הברק.
מקווה שעזרתי קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לי16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)