מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום אשמח לעזרה ועצה בבקשהשרית05/10/2007
שלום לכולם,האמת שלא ידעתי לאן לפנות,אם זה לא המקום הנכון אז סליחה מראש
עשיתי בניית ציפורניים אצל מישהיא שיש לה עסק והיא עוסקת בזה,לאחר שלושה מילויים הופיעה פטריה(סימן ירוק) בציפורן אחת.ניגשתי לבעלת המקצוע שאני עושה אצלה והראתי לה ,היא טענה שזה לכלוך ואין לי מה לדאוג.אז נרגעתי.. לאחר יומיים הופיעו עוד שני כתמים בציפורניים נוספות והכתמים הישנים גדלו, הורדתי אותם מיד ולמחרת עוד שני אצבעות היו עם אותם סימנים.
ניגשתי לבחורה שוב והראתי לה.עכשיו היא טענה שאין לה מושג לאן אני דוחפת את אצבעותיי ואין לה מושג מאיפה הירקת הזו. האמת היא שאני נורא כועסת כי לפי דברי הרופא עור זה הולך להיות תהליך ארוך של טיפול ,הבנייה נהרסה והכסף והכוונה להיות עם ציפורניים מטופחות ירדה מהפרק. אין מה לעשות? הכוונה אם אותה בעלת מקצוע לא ביצעה את עבודתה כראוי זה ישאר ככה? לי כלקוחה וכנפגעת אין מה לעשות אלא "לאכול אותה"?
חייבת לציין שלפני כן עשיתי בנייה ברצף של שלוש וחצי שנים ואף פעם לא היו לי בעיות מסוג זה,ועשיתי בנייה חדשה מכוון שעברנו לעיר חדשה והבחורה פשוט שיכנעה אותי לחדש לבנייה חדשה.
אשמח לעצה..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירוקת בבניה
אילנה כסיף06/10/2007שרית שלום, מצטערת לקרוא על מסכת הייסורים שאת עוברת. ירוקת נוצרת מכליאה של מים בין הציפורן הטבעית לציפורן המלאכותית. החומר המלאכותי ניתק מהציפורן הטבעית ומים יכולים לחדור ונוצרת ירוקת כאשר המים עומדים מספיק זמן. הסיבות להנתקות זו יכולות להיות רבות כגון ציפורנים ארוכות מדי, מבנה לא נכון של ציפורן או נגיעות עם חומר הבניה בעור וישנן עוד סיבות רבות
מכיוון שרופא ראה את הציפורנים אני מניחה שאת בדרך לריפוי וזה טוב. עליך לדעת כי צמיחה של ציפורן מקצה לקצה (מקפל העור עד החלק בו היא ניתקת מהאצבע ) עשוי לקחת בין 4-6 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)