שלום אשמח לעזרה ועצה בבקשה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שלום אשמח לעזרה ועצה בבקשה
    שרית
    05/10/2007

שלום לכולם,האמת שלא ידעתי לאן לפנות,אם זה לא המקום הנכון אז סליחה מראש
    עשיתי בניית ציפורניים אצל מישהיא שיש לה עסק והיא עוסקת בזה,לאחר שלושה מילויים הופיעה פטריה(סימן ירוק) בציפורן אחת.ניגשתי לבעלת המקצוע שאני עושה אצלה והראתי לה ,היא טענה שזה לכלוך ואין לי מה לדאוג.אז נרגעתי.. לאחר יומיים הופיעו עוד שני כתמים בציפורניים נוספות והכתמים הישנים גדלו, הורדתי אותם מיד ולמחרת עוד שני אצבעות היו עם אותם סימנים.
    ניגשתי לבחורה שוב והראתי לה.עכשיו היא טענה שאין לה מושג לאן אני דוחפת את אצבעותיי ואין לה מושג מאיפה הירקת הזו. האמת היא שאני נורא כועסת כי לפי דברי הרופא עור זה הולך להיות תהליך ארוך של טיפול ,הבנייה נהרסה והכסף והכוונה להיות עם ציפורניים מטופחות ירדה מהפרק. אין מה לעשות? הכוונה אם אותה בעלת מקצוע לא ביצעה את עבודתה כראוי זה ישאר ככה? לי כלקוחה וכנפגעת אין מה לעשות אלא "לאכול אותה"?
    חייבת לציין שלפני כן עשיתי בנייה ברצף של שלוש וחצי שנים ואף פעם לא היו לי בעיות מסוג זה,ועשיתי בנייה חדשה מכוון שעברנו לעיר חדשה והבחורה פשוט שיכנעה אותי לחדש לבנייה חדשה.
    אשמח לעצה..תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירוקת בבניה

אילנה כסיף
    06/10/2007

שרית שלום, מצטערת לקרוא על מסכת הייסורים שאת עוברת. ירוקת נוצרת מכליאה של מים בין הציפורן הטבעית לציפורן המלאכותית. החומר המלאכותי ניתק מהציפורן הטבעית ומים יכולים לחדור ונוצרת ירוקת כאשר המים עומדים מספיק זמן. הסיבות להנתקות זו יכולות להיות רבות כגון ציפורנים ארוכות מדי, מבנה לא נכון של ציפורן או נגיעות עם חומר הבניה בעור וישנן עוד סיבות רבות
    מכיוון שרופא ראה את הציפורנים אני מניחה שאת בדרך לריפוי וזה טוב. עליך לדעת כי צמיחה של ציפורן מקצה לקצה (מקפל העור עד החלק בו היא ניתקת מהאצבע ) עשוי לקחת בין 4-6 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו