ג'ל

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ג'ל
    מירוש
    16/01/2010

היי השבוע ההיתי באיזה חנות לבניית ציפורנים ואותה מוכרת אמרה לי שיש חומר שניקרא ג'ל שלפני זה שמים לק ועל הלק מורחים ג'ל ושמים במנורה וככה הלק נישמר האם זה נכון???(לציפורנים טיבעיות)

ועם כן האם אפשר לפרט לי את תהליך עבודת הג'ל??איך עובדים על זה על ציפורן טיבעית...אני לא מיתעסקת בבניה והאם יש לך רעיון בישבילי איך לשדרג עוד עבודות על ציפורנים טיבעיות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל לציפורניים טבעיות

איילה עובד
    16/01/2010

אכן קיימת סידרת ג'ל לטיפוח הציפורן הטבעית המגיעה במגוון צבעים ליצירת לק ג'ל קבוע על הציפורן שלא יורד ולא מתקלף למשך 3 שבועות עד חודש. (לאחר מכן ממיסים ומורחים מחדש). יש צורך בהכשרה מקצועית עמנ לעבוד בחומרים הללו וגם מיומנות במריחה בשתי הידיים.
    יש מגוון מוצרים לטיפוח וחיזוק הציפורן הטבעית לשימוש ביתי שהם לא על בסיס של ג'ל.. הייתי מתייעצת עם אשת מקצוע אמינה ומקצועית שתאבחן לך את הציפורניים ותמליץ לך מה לקנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

מירוש
    16/01/2010

לפי מה שאת אמרת שיש ג'לים במיבחר צבעים אבל היא הראתה לי ג'ל שהוא שקוף ולקים במיבחר צבעים שאחרי איזה צבע לק שאת מורחת אז את שמה את הג'ל השקוף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו האם את יכולה לפרט לי את

מירוש
    16/01/2010

תהליך ציפוי בג'ל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפוי ציפורן בג'ל

איילה עובד
    19/01/2010

לכל סדרת ג'ל יש שמות אחרים למוצרים ותהליך עבודה שונה .. אנו לא מפרסמים באתר שלבי עבודה בייחוד לא למוצרים שמצריכים הדרכה וידע בסיסי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת בניית ג'ל

אור
    22/05/2010

איך ניתן להוריד בניית ציפורניים מג'ל? עדיף שההסרה תהיה ביתית ולא כרוכה בללכת לאשת מקצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת בניה בג'ל

איילה עובד
    30/05/2010

ג'ל לבניה ניתן להסיר ע"י שיוף בלבד . ג'ל לציפוי ציפורן ניתן להמסה עי חומרים ממיסים המכילים אציטון. כל הטיפולים הללו עדיף שיעשו עי אשת מקצוע מומחית. לאחר ההמסה הציפורן הטבעית זקוקה להזנה והברקה . וכמובן לציפוי נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו