מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ג'למירוש16/01/2010
היי השבוע ההיתי באיזה חנות לבניית ציפורנים ואותה מוכרת אמרה לי שיש חומר שניקרא ג'ל שלפני זה שמים לק ועל הלק מורחים ג'ל ושמים במנורה וככה הלק נישמר האם זה נכון???(לציפורנים טיבעיות)
ועם כן האם אפשר לפרט לי את תהליך עבודת הג'ל??איך עובדים על זה על ציפורן טיבעית...אני לא מיתעסקת בבניה והאם יש לך רעיון בישבילי איך לשדרג עוד עבודות על ציפורנים טיבעיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל לציפורניים טבעיות
איילה עובד16/01/2010אכן קיימת סידרת ג'ל לטיפוח הציפורן הטבעית המגיעה במגוון צבעים ליצירת לק ג'ל קבוע על הציפורן שלא יורד ולא מתקלף למשך 3 שבועות עד חודש. (לאחר מכן ממיסים ומורחים מחדש). יש צורך בהכשרה מקצועית עמנ לעבוד בחומרים הללו וגם מיומנות במריחה בשתי הידיים.
יש מגוון מוצרים לטיפוח וחיזוק הציפורן הטבעית לשימוש ביתי שהם לא על בסיס של ג'ל.. הייתי מתייעצת עם אשת מקצוע אמינה ומקצועית שתאבחן לך את הציפורניים ותמליץ לך מה לקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מירוש16/01/2010לפי מה שאת אמרת שיש ג'לים במיבחר צבעים אבל היא הראתה לי ג'ל שהוא שקוף ולקים במיבחר צבעים שאחרי איזה צבע לק שאת מורחת אז את שמה את הג'ל השקוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו האם את יכולה לפרט לי את
מירוש16/01/2010תהליך ציפוי בג'ל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפוי ציפורן בג'ל
איילה עובד19/01/2010לכל סדרת ג'ל יש שמות אחרים למוצרים ותהליך עבודה שונה .. אנו לא מפרסמים באתר שלבי עבודה בייחוד לא למוצרים שמצריכים הדרכה וידע בסיסי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת בניית ג'ל
אור22/05/2010איך ניתן להוריד בניית ציפורניים מג'ל? עדיף שההסרה תהיה ביתית ולא כרוכה בללכת לאשת מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת בניה בג'ל
איילה עובד30/05/2010ג'ל לבניה ניתן להסיר ע"י שיוף בלבד . ג'ל לציפוי ציפורן ניתן להמסה עי חומרים ממיסים המכילים אציטון. כל הטיפולים הללו עדיף שיעשו עי אשת מקצוע מומחית. לאחר ההמסה הציפורן הטבעית זקוקה להזנה והברקה . וכמובן לציפוי נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
זאת אלרגיה או פטריה וכיצד מטפלים
בנייה בציפורניים ותגובה אלרגית
אודם וכאבים אחרי הורדת בנייה
התנתקות הציפורן ויצירת חלל לבן
מנטרל חומציות האם יש עוד שמות כמו אקולייזר?
הסרת לק ג`ל במכונת שיוף או עם אצטון?
החלפת ראש שיוף במכונת שיוף מרתון
ציפורניים מתנתקות לאחר בניית לק ג`ל
חיטוי ידיים באלכוהול ג`ל כשעושים לק ג`ל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)